Provningar
Listan på årets provningar & Masterclasses kommer inom kort - håll koll på denna sida..
Kunskap förändrar upplevelsen.
Välkommen till mässan unika provningar!
På Stockholm Beer & Whisky Festival och Taste Experience, erbjuds ett mycket stort och exklusivt antal skolor och provningar. Alla ca 1 timme långa. Ta tillfället i akt och fördjupa dina kunskaper under ledning av några av landets och världens absolut ledande dryckesexperter.
Provningarna tar max 45 min med en 15 minuters frågestund.
Med reservation för eventuella ändringar.
Ölskola I
(intro. tillverk. stilar) - 15.30
Michel Jamais
Ingår i entrépriset
Ölskola I - IPA-special - 17.30
Johan Lenner
Ingår i entrépriset
Ölskola I - IPA-special - 19.30
Johan Lenner
Ingår i entrépriset
Ardbeg - 17.30
Michael Heads
190:-
CAP Brewery - 17.30
Mattias Hammenlind
150:-
Chimay - 17.30
Fabrice Bordon
150:-
Malt contribution - 19.00
Timo Huttunen
Kostnadsfri
Benromach - 20.30
Stuart Urquhart
190:-
Ölskola I
(intro. tillverk. stilar) - 15.30
Michel Jamais
Ingår i entrépriset
Destillatskola I - 17.30
Michel Jamais
Ingår i entrépriset
Ölskola I (öl & mat, teori) - 19.30
Michel Jamais
Ingår i entrépriset
Calvadosskola - 21.15
Michel Jamais
190:-
Glengoyne - 16.30
Elisabeth Andersen
190:-
Malt contribution - 16.30
Timo Huttunen
Kostnadsfri
The Scotch Malt Whisky Society - 16.30
Patrik Axelsson
300:-
American Whiskeys - 18.00
Jonatan Östblom-Smedje
190:-
CAP Brewery - 18.00
Mattias Hammenlind
150:-
Craft Pairing - 18.00
Henrik Aflodal & Jämtlands Bryggeri
190:-
Highland Park - 18.00
Martin Markvardsen
190:-
Japan möter Sverige - 18.00
Åke Nordgren
190:-
Oskar Blues Brewery - 18.00
Jeremy Rudolf
150:-
Fullbokad
Anchor Brewing - 19.30
Mark Carpenter
150:-
Ardbeg - 19.30
Michael Heads
190:-
Benromach - 19.30
Stuart Urquhart
190:-
Dugges - 19.30
Mikael Dugge Engström
150:-
anCnoc - 21.00
Alistair Reid & Tommy Isaksson
190:-
Kyrö destilleri - 21.00
Mikko Koskinen
190:-
Ölskola I
(intro. tillverk. stilar) - 13.30
Michel Jamais
Ingår i entrépriset
Ölskola I
(intro. tillverk. stilar) - 15.30
Michel Jamais
Ingår i entrépriset
Destillatskola I - 17.30
Michel Jamais
Ingår i entrépriset
Ölskola (öl & mat, teori) - 19.30
Michel Jamais
Ingår i entrépriset
Centraleuropas öltraditioner - 20.00
Jan-Erik Svensson
150:-
Benromach - 12.00
Stuart Urquhart
190:-
Oskar Blues Brewery - 14.00
Jeremy Rudolf
150:-
Siren Craft Beer - 14.00
Felix Brinckmann
150:-
The Scotch Malt Whisky Society - 14.00
Patrik Axelsson
300:-
Först till kvarn
Box Destilleri - 15.30
Hasse Nilsson
190:-
Fullbokad
Kyrö destilleri - 15.30
Mikko Koskinen
190:-
Romprovning - 15.30
Lars Renbjer
190:-
Fullbokad
Sharing Bottles - 15.30
Jens Skrubbe & Lars-Göran Dahlgren
150:-
Springbank - 15.30
Jonas Tonell
190:-
Fullbokad
Anchor Brewing - 17.00
Mark Carpenter
150:-
Ardbeg - 17.00
Michael Heads
190:-
Craft Pairing - 17.00
Henrik Aflodal & Oppigårds
190:-
Innis & Gunn - 17.00
Henrik Briggler
150:-
anCnoc - 18.30
Alistair Reid & Tommy Isaksson
190:-
Garage Project - 18.30
Jos Ruffel
150:-
Glengoyne - 18.30
Elisabeth Andersen
190:-
Highland Park - 18.30
Martin Markvardsen
190:-
Los Siete Misterios - 18.30
Julio Mestre
230:-
Ölskola I
(intro. tillverk. stilar) - 15.30
Michel Jamais
Ingår i entrépriset
Destillatskola I - 17.30
Michel Jamais
Ingår i entrépriset
Ölskola III - IPA - 19.00
Johan Lenner
150:-
Ölskola I (öl & mat, teori) - 19.30
Michel Jamais
Ingår i entrépriset
Craft Beer to China - 14.30
Xiao Biar
Kostnadsfri
Jästskola - 16.00
Dr. Claus Christensen
Kostnadsfri
Made in the USA - 16.00
Sylvia Kopp
150:-
Malt contribution - 16.00
Raimo Koljonen
Kostnadsfri
Calvados - Coeur de Lion - 17.30
Christian Drouin
190:-
Founders Brewing Company - 17.30
Dave Engbers
150:-
Slovakien som vinland - 19.00
Jan Gajdosik
150:-
Nikka Whisky - 20.30
Sayumi Oyama
190:-
Ölskola I
(intro. tillverk. stilar) - 15.30
Michel Jamais
Ingår i entrépriset
Ölskola I - IPA-special - 17.30
Johan Lenner
Ingår i entrépriset
Ölskola I - IPA-special - 19.30
Johan Lenner
Ingår i entrépriset
Ölskola III - Brittisk öl - 21.00
Jan-Erik Svensson
150:-
Calvados - Coeur de Lion - 15.00
Christian Drouin
190:-
Jästskola - 15.00
Dr. Claus Christensen
Kostnadsfri
Rodenbach och Boon - 15.00
Patrick van Leijsen
150:-
The Scotch Malt Whisky Society - 15.00
Patrik Axelsson
300:-
Box Destilleri - 16.30
Hasse Nilsson
190:-
Grappaprovning - 16.30
Ove Boudin
190:-
Made in the USA - 16.30
Sylvia Kopp
150:-
Malt contribution - 16.30
Raimo Koljonen
Kostnadsfri
Sierra Nevada Brewing - 16.30
Steve Grossman
150:-
Stillwater - 16.30
Brian Strumke
150:-
Upptäck Tyskt Single Malt Whisky - 16.30
Frank Steffensen
190:-
7 Fjell Bryggeri - 18.00
Helge Algerøy
150:-
Brewdog - 18.00
Victoria Scott
190:-
Craft Pairing - 18.00
Henrik Aflodal & Nya Carnegiebryggeriet
190:-
Doorly´s Rum - 18.00
Richard Seale
190:-
Fullbokad
Glenmorangie - 18.00
Kate Fullerton
190:-
Highland Park - 18.00
Martin Markvardsen
190:-
Old Pulteney - 18.00
Frida Birkehede, David Tjeder, Emma Andersson & Tommy Isaksson
190:-
Först till kvarn
American Whiskeys - 19.30
Jonatan Östblom-Smedje
190:-
CAP Brewery - 19.30
Mattias Hammenlind
150:-
Glengoyne - 19.30
Stuart Hendry
190:-
Last Great Malts - 19.30
Lomond Campell
190:-
Thistly Cross Cider - 19.30
Luke Fenton
150:-
Douglas Laing - 21.00
Jan Beckers
190:-
Highland Park och kaffeprovning - 21.00
Martin Markvardsen
150:-
Laphroaig and Bowmore - 21.00
John Cashman
190:-
Nikka Whisky - 21.00
Sayumi Oyama
190:-
Ölskola I
(intro. tillverk. stilar) - 13.30
Michel Jamais
Ingår i entrépriset
Ölskola I
(intro. tillverk. stilar) - 15.30
Michel Jamais
Ingår i entrépriset
Ölskola III - IPA - 17.00
Johan Lenner
150:-
Fullbokad
Destillatskola I - 17.30
Michel Jamais
Ingår i entrépriset
Ölskola I (öl & mat, teori) - 19.30
Michel Jamais
Ingår i entrépriset
Glenmorangie - 12.00
Kate Fullerton
190:-
CAP Brewery - 14.00
Mattias Hammenlind
150:-
Grappaprovning - 14.00
Ove Boudin
190:-
Innis & Gunn - 14.00
Henrik Briggler
150:-
Sharing Bottles - 14.00
Jens Skrubbe & Lars-Göran Dahlgren
150:-
Tempel Brygghus - 14.00
Arvid Langren
150:-
Calvados - Coeur de Lion - 15.30
Christian Drouin
190:-
Highland Park och kaffeprovning - 15.30
Martin Markvardsen
150:-
Fullbokad
Jästskola - 15.30
Dr. Claus Christensen
Kostnadsfri
S:t Eriks Bryggeri - 15.30
Jessica Heidrich
150:-
Fullbokad
Sierra Nevada Brewing - 15.30
Steve Grossman
150:-
Fullbokad
Springbank - 15.30
Jonas Tonell
190:-
Fullbokad
Stillwater - 15.30
Brian Strumke
150:-
Best of Craft Pairing - 17.00
Henrik Aflodal & Jämtlands, Nya Carnegiebryggeriet & Oppigårds
190:-
Black Isle Brewing Co - ekologisk öl! - 17.00
David Gladwin
150:-
Doorly´s Rum - 17.00
Richard Seale
190:-
Fullbokad
Founders Brewing Company - 17.00
Dave Engbers
150:-
Först till kvarn
Highland Park - 17.00
Martin Markvardsen
190:-
Made in the USA - 17.00
Sylvia Kopp
150:-
Brewdog - 18.30
Victoria Scott
190:-
Först till kvarn
Japan möter Sverige - 18.30
Åke Nordgren
190:-
Laphroaig and Bowmore - 18.30
John Cashman
190:-
Fullbokad
Mikeller - 18.30
Petra Öhman
150:-
Fullbokad
Old Pulteney - 18.30
Frida Birkehede, David Tjeder, Emma Andersson & Tommy Isaksson
190:-
The Brooklyn Brewery - 18.30
Garrett Oliver
150:-
Douglas Laing - 20.00
Jan Beckers
190:-
Glengoyne - 20.00
Robbie Hughes
190:-
Nikka Whisky - 20.00
Sayumi Oyama
190:-
Fullbokad