24-26 SEPTEMBER & 1-3 OKTOBER 2015
 
 

Listan på årets provningar & Masterclasses kommer inom kort - håll koll på denna sida..

Kunskap förändrar upplevelsen.
Välkommen till mässan unika provningar!

På Stockholm Beer & Whisky Festival och Taste Experience, erbjuds ett mycket stort och exklusivt antal skolor och provningar. Alla ca 1 timme långa. Ta tillfället i akt och fördjupa dina kunskaper under ledning av några av landets och världens absolut ledande dryckesexperter.

Provningarna tar max 45 min med en 15 minuters frågestund.

Med reservation för eventuella ändringar.

 24 September
lskola I (intro. tillverk. stilar) - 15.30 
Michel Jamais 
Ingr i entrpriset 
lskola I - IPA-special - 17.30 
Johan Lenner 
Ingr i entrpriset 
lskola I - IPA-special - 19.30 
Johan Lenner 
Ingr i entrpriset 
 Master Classes 24 September
Ardbeg - 17.30 
Michael Heads 
190:- 
CAP Brewery - 17.30 
Mattias Hammenlind 
150:- 
Chimay - 17.30 
Fabrice Bordon 
150:- 
Malt contribution - 19.00 
Timo Huttunen 
Kostnadsfri  
Benromach - 20.30 
Stuart Urquhart 
190:- 
 25 September
lskola I (intro. tillverk. stilar) - 15.30 
Michel Jamais 
Ingr i entrpriset 
Destillatskola I - 17.30 
Michel Jamais 
Ingr i entrpriset 
lskola I (l & mat, teori) - 19.30 
Michel Jamais 
Ingr i entrpriset 
Calvadosskola - 21.15 
Michel Jamais 
190:- 
 Master Classes 25 September
Glengoyne - 16.30 
Elisabeth Andersen 
190:- 
Malt contribution - 16.30 
Timo Huttunen 
Kostnadsfri  
The Scotch Malt Whisky Society - 16.30 
Patrik Axelsson 
300:- 
American Whiskeys - 18.00 
Jonatan stblom-Smedje  
190:- 
CAP Brewery - 18.00 
Mattias Hammenlind 
150:- 
Craft Pairing - 18.00 
Henrik Aflodal & Jmtlands Bryggeri 
190:- 
Highland Park - 18.00 
Martin Markvardsen 
190:- 
Japan mter Sverige - 18.00 
ke Nordgren 
190:- 
Oskar Blues Brewery - 18.00 
Jeremy Rudolf 
150:- 
Anchor Brewing - 19.30 
Mark Carpenter 
150:- 
Ardbeg - 19.30 
Michael Heads 
190:- 
Benromach - 19.30 
Stuart Urquhart 
190:- 
Dugges - 19.30 
Mikael Dugge Engstrm 
150:- 
lkollen - 19.30 
 
150:- 
anCnoc - 21.00 
Alistair Reid & Tommy Isaksson 
190:- 
Kyr destilleri - 21.00 
Mikko Koskinen  
190:- 
 26 September
lskola I (intro. tillverk. stilar) - 13.30 
Michel Jamais 
Ingr i entrpriset 
lskola I (intro. tillverk. stilar) - 15.30 
Michel Jamais 
Ingr i entrpriset 
Destillatskola I - 17.30 
Michel Jamais 
Ingr i entrpriset 
lskola (l & mat, teori) - 19.30 
Michel Jamais 
Ingr i entrpriset 
Centraleuropas ltraditioner - 20.00 
Jan-Erik Svensson 
150:- 
 Master Classes 26 September
Benromach - 12.00 
Stuart Urquhart 
190:- 
Oskar Blues Brewery - 14.00 
Jeremy Rudolf 
150:- 
Siren Craft Beer - 14.00 
Felix Brinckmann 
150:- 
The Scotch Malt Whisky Society - 14.00 
Patrik Axelsson 
300:- 
Box Destilleri - 15.30 
Hasse Nilsson 
190:- 
Kyr destilleri - 15.30 
Mikko Koskinen  
190:- 
Romprovning - 15.30 
Lars Renbjer 
190:- 
Sharing Bottles - 15.30 
Jens Skrubbe & Lars-Gran Dahlgren 
150:- 
Springbank - 15.30 
Jonas Tonell 
190:- 
Anchor Brewing - 17.00 
Mark Carpenter 
150:- 
Ardbeg - 17.00 
Michael Heads 
190:- 
Craft Pairing - 17.00 
Henrik Aflodal & Oppigrds 
190:- 
Innis & Gunn - 17.00 
Henrik Briggler 
150:- 
anCnoc - 18.30 
Alistair Reid & Tommy Isaksson 
190:- 
Garage Project - 18.30 
Jos Ruffel 
150:- 
Glengoyne - 18.30 
Elisabeth Andersen 
190:- 
Highland Park - 18.30 
Martin Markvardsen 
190:- 
Los Siete Misterios - 18.30 
Julio Mestre  
230:- 
 1 Oktober
lskola I (intro. tillverk. stilar) - 15.30 
Michel Jamais 
Ingr i entrpriset 
Destillatskola I - 17.30 
Michel Jamais 
Ingr i entrpriset 
lskola III - IPA - 19.00 
Johan Lenner 
150:- 
lskola I (l & mat, teori) - 19.30 
Michel Jamais 
Ingr i entrpriset 
 Master Classes 1 Oktober
Craft Beer to China - 14.30 
Xiao Biar  
Kostnadsfri 
Jstskola - 16.00 
Dr. Claus Christensen 
Kostnadsfri 
Made in the USA - 16.00 
Sylvia Kopp 
150:- 
Malt contribution - 16.00 
Raimo Koljonen 
Kostnadsfri  
Calvados - Coeur de Lion - 17.30 
Christian Drouin 
190:- 
Founders Brewing Company - 17.30 
Dave Engbers  
150:- 
Slovakien som vinland - 19.00 
Jan Gajdosik  
150:- 
Nikka Whisky - 20.30 
Sayumi Oyama 
190:- 
 2 Oktober
lskola I (intro. tillverk. stilar) - 15.30 
Michel Jamais 
Ingr i entrpriset 
lskola I - IPA-special - 17.30 
Johan Lenner 
Ingr i entrpriset 
lskola I - IPA-special - 19.30 
Johan Lenner 
Ingr i entrpriset 
lskola III - Brittisk l - 21.00 
Jan-Erik Svensson 
150:- 
 Master Classes 2 Oktober
Calvados - Coeur de Lion - 15.00 
Christian Drouin 
190:- 
Jstskola - 15.00 
Dr. Claus Christensen 
Kostnadsfri 
Rodenbach och Boon - 15.00 
Patrick van Leijsen 
150:- 
The Scotch Malt Whisky Society - 15.00 
Patrik Axelsson 
300:- 
Box Destilleri - 16.30 
Hasse Nilsson 
190:- 
Grappaprovning - 16.30 
Ove Boudin 
190:- 
Made in the USA - 16.30 
Sylvia Kopp 
150:- 
Malt contribution - 16.30 
Raimo Koljonen 
Kostnadsfri  
Sierra Nevada Brewing - 16.30 
Steve Grossman 
150:- 
Stillwater - 16.30 
Brian Strumke 
150:- 
Upptck Tyskt Single Malt Whisky - 16.30 
Frank Steffensen 
190:- 
7 Fjell Bryggeri - 18.00 
Helge Algery  
150:- 
Brewdog - 18.00 
Victoria Scott 
190:- 
Craft Pairing - 18.00 
Henrik Aflodal & Nya Carnegiebryggeriet 
190:- 
Doorlys Rum - 18.00 
Richard Seale 
190:- 
Glenmorangie - 18.00 
Kate Fullerton 
190:- 
Highland Park - 18.00 
Martin Markvardsen 
190:- 
Old Pulteney - 18.00 
Frida Birkehede, David Tjeder, Emma Andersson & Tommy Isaksson 
190:- 
American Whiskeys - 19.30 
Jonatan stblom-Smedje  
190:- 
CAP Brewery - 19.30 
Mattias Hammenlind 
150:- 
Glengoyne - 19.30 
Stuart Hendry 
190:- 
Last Great Malts - 19.30 
Lomond Campell 
190:- 
Thistly Cross Cider - 19.30 
Luke Fenton  
150:- 
lkollen - 19.30 
 
150:- 
Douglas Laing - 21.00 
Jan Beckers 
190:- 
Highland Park och kaffeprovning - 21.00 
Martin Markvardsen 
150:- 
Laphroaig and Bowmore - 21.00 
John Cashman 
190:- 
Nikka Whisky - 21.00 
Sayumi Oyama 
190:- 
 3 Oktober
lskola I (intro. tillverk. stilar) - 13.30 
Michel Jamais 
Ingr i entrpriset 
lskola I (intro. tillverk. stilar) - 15.30 
Michel Jamais 
Ingr i entrpriset 
lskola III - IPA - 17.00 
Johan Lenner 
150:- 
Destillatskola I - 17.30 
Michel Jamais 
Ingr i entrpriset 
lskola I (l & mat, teori) - 19.30 
Michel Jamais 
Ingr i entrpriset 
 Master Classes 3 Oktober
Glenmorangie - 12.00 
Kate Fullerton 
190:- 
CAP Brewery - 14.00 
Mattias Hammenlind 
150:- 
Grappaprovning - 14.00 
Ove Boudin 
190:- 
Innis & Gunn - 14.00 
Henrik Briggler 
150:- 
Sharing Bottles - 14.00 
Jens Skrubbe & Lars-Gran Dahlgren 
150:- 
Tempel Brygghus - 14.00 
Arvid Langren  
150:- 
Calvados - Coeur de Lion - 15.30 
Christian Drouin 
190:- 
Highland Park och kaffeprovning - 15.30 
Martin Markvardsen 
150:- 
Jstskola - 15.30 
Dr. Claus Christensen 
Kostnadsfri 
S:t Eriks Bryggeri - 15.30 
Jessica Heidrich 
150:- 
Sierra Nevada Brewing - 15.30 
Steve Grossman 
150:- 
Springbank - 15.30 
Jonas Tonell 
190:- 
Stillwater - 15.30 
Brian Strumke 
150:- 
Best of Craft Pairing - 17.00 
Henrik Aflodal & Jmtlands, Nya Carnegiebryggeriet & Oppigrds  
190:- 
Black Isle Brewing Co - ekologisk l! - 17.00 
David Gladwin 
150:- 
Doorlys Rum - 17.00 
Richard Seale 
190:- 
Founders Brewing Company - 17.00 
Dave Engbers  
150:- 
Highland Park - 17.00 
Martin Markvardsen 
190:- 
Made in the USA - 17.00 
Sylvia Kopp 
150:- 
Brewdog - 18.30 
Victoria Scott 
190:- 
Japan mter Sverige - 18.30 
ke Nordgren 
190:- 
Laphroaig and Bowmore - 18.30 
John Cashman 
190:- 
Mikeller - 18.30 
Petra hman 
150:- 
Old Pulteney - 18.30 
Frida Birkehede, David Tjeder, Emma Andersson & Tommy Isaksson 
190:- 
The Brooklyn Brewery - 18.30 
Garrett Oliver  
150:- 
Douglas Laing - 20.00 
Jan Beckers 
190:- 
Glengoyne - 20.00 
Robbie Hughes 
190:- 
Nikka Whisky - 20.00 
Sayumi Oyama 
190:- 
Arrangör: Stockholm Öl & Vin AB, Karlavägen 75b, SE 114 49 Stockholm | +46(0)8-662 94 94 | info@stockholmbeer.se