24-26 SEPTEMBER & 1-3 OKTOBER 2015
 
 

Old Pulteney Master class tillsammans med Allt om Whisky och årets whiskystipendiater

Frida Birkehede och David Tjeder heter årets whiskystipendium-vinnare som magasinet Allt om Whisky tillsammans med Old Pulteney´s Brand Ambassador Tommy Isaksson valt ut. Allt började med att dessa två whiskyälskare skickade in en text om sig själva där de berättade varför just de skulle bli årets stipendiater. Med en härlig entusiasm och stor kärlek till whisky så är Frida och David helt klart värdiga vinnare.
Läs gärna mer om Frida och David på http://www.alltomwhisky.se/2015/06/lar-kanna-vara-stipendiater-2015/ . Vinsten för dessa stipendiater var en resa till singel maltens hemland Skottland!

Fredag och lördag under mässvecka två på Stockholm Beer and Whiskey Festival så kommer Frida och David hålla i sin första master class tillsammans med Emma Andersson, Chefsredaktör på Allt Om Whisky och Tommy Isaksson Brand Ambassador Old Pulteney. Under sin resa fick Frida och David jobba på Old Pulteney Distillery och som whisky på haggisen fick de välja ut sitt egna fat som har buteljeras och som nu lanseras under Stockholm Beer and Whisky Festival 2015! Självklart kommer denna exklusiva buteljering finnas med på provningen tillsammans med en gedigen uppställning whisky från Wick och ni kommer få höra allt om Frida och Davids upplevelse i norra Skottland.


Whiskies:
Newmake
Old Pulteney 12YO
Old Pulteney 1997 Ambassadors edition (Frida och Davids val)
Old Pulteney NAVIGATOR
Old Pulteney 21YO
Old Pulteney 1990 Vintage

 2 Oktober - OBS Oklickbara provningar kan endast bokas på plats!
Old Pulteney - 18.00
Frida Birkehede, David Tjeder, Emma Andersson & Tommy Isaksson 
190:- 
 3 Oktober - OBS Oklickbara provningar kan endast bokas på plats!
Old Pulteney - 18.30
Frida Birkehede, David Tjeder, Emma Andersson & Tommy Isaksson 
190:- 
Arrangör: Stockholm Öl & Vin AB, Karlavägen 75b, SE 114 49 Stockholm | +46(0)8-662 94 94 | info@stockholmbeer.se