24-26 SEPTEMBER & 1-3 OKTOBER 2015
 
 

Highland Park och kaffeprovning

Välkommen på en kombinationsprovning med whisky och kaffe på ett helt nytt sätt.
Lyssna på Martin Markvardsen, Brand Ambassador från Highland Park, när han guidar oss igenom destilleriets historia och låter oss provsmaka tre olika whiskys. Med er finns även Christian Gullbrandsson, rosterichef på da Matteo, som serverar en nylanserad kaffeblandning som är särskilt framtagen för att matcha Highland Parks smaknoter. Tillsammans presenterar Martin och Christian hur det gick till när de först träffades och hur de bar sig åt för att skapa den ultimata avecupplevelsen. Bli bland de första att prova denna helt nya produkt och utveckla dina kunskaper om den klassiska kombinationen kaffe och whisky. En fördjupning inom Highland Park och en förhöjning av avecupplevelsen. Välkommen!

Martin Markvardsen är välkänd i whiskykretsar med sin över två decennier långa erfarenhet från branschen, utnämnanden som Keeper of the Quaich och Master of Malt. Han är dessutom en underhållare av världsklass som kommer att göra din upplevelse riktigt minnesvärd.

Christian Gullbrandsson började redan som tioåring att intressera sig för kaffe. Idag jobbar han som rosterichef på göteborgska da Matteo Kafferosteri, som i år blev utnämnda till Årets Bästa Café av White Guide och i fjol vann tävlingen Nordic Roaster Competition. Christian var den som lade den faktiska ordern på det kaffe som kommer att serveras under master classen och är därmed rätt person att skildra de många likheter som finns mellan kaffe- och whiskytillverkning.

Martin Markvardsen
 2 Oktober - OBS Oklickbara provningar kan endast bokas på plats!
Highland Park och kaffeprovning - 21.00
Martin Markvardsen 
150:- 
 3 Oktober - OBS Oklickbara provningar kan endast bokas på plats!
Highland Park och kaffeprovning - 15.30
Martin Markvardsen 
150:- 
Arrangör: Stockholm Öl & Vin AB, Karlavägen 75b, SE 114 49 Stockholm | +46(0)8-662 94 94 | info@stockholmbeer.se