24-26 SEPTEMBER & 1-3 OKTOBER 2015
 
 

Destillatskola I

(destillation, lagring, sprittyper)


Människan har destillerat jästa drycker i 2000 år. Ur det som på 1200-talet först var tänkt som medicin, utvecklades destillationstekniken och spritvärlden till att idag rymma ett stort antal fina sprittyper. I den här skolan lär du dig grunderna i destillation, vilka tekniker som används till respektive typ av sprit och vilka sprittyper som faktiskt finns. Det här är den perfekta skolan att gå på om du vill fördjupa dig ytterligare bland all fantastisk sprit uppe på Taste Experience. Ledare är Michel Jamais som precis i dagarna har kommit ut med sin tredje stora spritbok. (bara teori, ingen provning)

 25 September - OBS Oklickbara provningar kan endast bokas på plats!
Destillatskola I - 17.30
Michel Jamais 
Ingår i entrépriset 
 26 September - OBS Oklickbara provningar kan endast bokas på plats!
Destillatskola I - 17.30
Michel Jamais 
Ingår i entrépriset 
 3 Oktober - OBS Oklickbara provningar kan endast bokas på plats!
Destillatskola I - 17.30
Michel Jamais 
Ingår i entrépriset 
Arrangör: Stockholm Öl & Vin AB, Karlavägen 75b, SE 114 49 Stockholm | +46(0)8-662 94 94 | info@stockholmbeer.se