Livets Goda och Whisky&Bourbon;

 
Adress:
Vikdalsvägen 50 
Postort:
131 04 Nacka 
 
Kontaktperson:
Christoffer Enquist 
Telefon:
08-448 25 50 
E-Post:
christoffer.enquist@livetsgoda.se 
Webbsida:
 

Du hittar oss i hall II

Livets Goda finns i butiker i tre nordiska länder och är Sveriges ledande vintidning, både som tryckt media och på internet, med flera av världens ledande sommelierer som skribenter. Fokus ligger på högklassiga viner, mat och sprit, med fördjupande kunskap, förståelse för kvalitet och nyfikenhet att upptäcka nya drycker som ledord. Livets Goda har som målsättning att bidra till en bättre dryckeskultur. Sedan 3 månader tillbaka finns tidningen även till iPad och som iPhone applikation

Whisky & Bourbon är sedan september 2009 Sveriges nya whisky- och ölmagasin. Här gräver vi ner oss på djupet ordentligt och fyller det tomrum som Sverige länge levt med. Artiklar, reportage och tastingnotes från skribenter som Michel Jamais, Jerry Lindahl, whiskyexperten Anders Görling, romspecialisten Jan Petersén, Anna Henning-Moberg och många fler kända svenska namn.

Övrigt
 TYP
 URSPRUNG
 ART.NR.
 PRIS
Livets Goda 
 
 
 .
 .
Magasinet Whisky&Bourbon; 
 
 
 .
 .
NYHETER
 
 
 
 
2011 09 30

Whisky&Bourbon;´s specialbuteljering ”Cask no 21”

Whisky&Bourbon;´s egen och numrerade whiskybuteljering ”Cask no 21” finns nu till försäljning i en mycket begränsad upplaga - 280 flaskor


Läs mer >>
2011 09 20

Whisky&Bourbon; #8

Nu i dagarna fylls Sveriges öl- och whiskypostlådor med Whisky&Bourbon; #8.


Läs mer >>
2011 09 16

Grattis dryckesälskare! Nu kommer Livets Goda – Appen version 1.1

I natt kom godkännandet vi väntat på. Efter månader av stötande och blötande, er läsares fantastiska feedback och snart 1000 appanvändare har vi nu utvecklat funktionerna ytterligare.


Läs mer >>
2011 06 30

Läs våra tidningar på iPad

Sedan mars i år är det möjligt att köpa våra tidningar och läsa dom på iPad. Vi distribueras genom den svenska digitala tidningsaffären Qiozk, som är precis som vilken tidningskiosk som helst – fast på AppStore.


Läs mer >>