Dina Vingårdar

 
Adress:
Östermalmsgatan 61 
Postort:
114 50 Stockholm 
 
Kontaktperson:
Maria Söderlund/ Janos Pataky 
Telefon:
+46 (0)8519 775 45 
E-Post:
info@vingardar.com 
Webbsida:
 

Du hittar oss i hall I

Visst vore det fantastiskt att kunna bjuda sina vänner på vin från sin egen vingård! Nu har du chansen att hyra en vinrad på en gård i Frankrike och själv kunna njuta av vinet från dina egna druvor. Du kan själv välja var i Frankrike du vill hyra en vinrad, alla kända vinområden finns att välja mellan.

När du hyr en vinrad är du som delägare i vingården välkommen att när som helst komma på visit. Du får hjälp med att boka besöket och hotell i närheten (flertalet med 10% rabatt) och du får också rekommendationer till restauranger. Vid ankomst får du ett personligt mottagande med besök i vinkällaren, vinprovning och kan följa skörd och vintillverkning på plats. Detta är en utmärkt möjlighet att lära sig hur vinmakande går till, där råvaran kommer från din egen vinrad.
Du erbjuds dessutom att köpa prisbelönt kvalitetsvin från din vingård till ett förmånligt pris. Du kan välja att själv ta hem vinet i samband med det personliga besöket på vingården eller få hjälp med hemtransporten. När du hyr en vinrad har också möjlighet att beställa dina egna vinetiketter.

Gårdarna är utvalda efter speciella kriterier, familjeägda med unika viner och sociala och engelsktalande vinbönder

Under mässan har vi ett mycket förmånligt erbjudande för dig som vill teckna ett års delägarskap.Hyra vinrad kommer som alla andra presenter vackert förpackad i en exklusiv box, klar att ge bort.

Du hittar oss i monter 103, Hall II, hos Vinoliv Import.