The Lobby AB

 
Adress:
Rådmansgatan 46 
Postort:
113 57 Stockholm 
 
Kontaktperson:
Richard Burström 
Telefon:
08 34 60 00 
E-Post:
info@thelobby.se 
Webbsida:
 

Du hittar oss i hall II

MITT I CENTRALA STOCKHOLM har ett upplevelsehus skapats – ett centrum för smak- och aromupplevelser och för vänner av livets goda. I The Lobby får älskare av vin, champagne, destillerade drycker, kaffe, choklad och goda cigarrer för första gången en gemensam mötesplats. Där kan man uppleva nya saker, lära sig mer, träffa likasinnade och bygga relationer. The Lobby riktar sig i första hand till grupper – företag, föreningar, m.m. – men även privatpersoner kan ansöka om medlemskap i The Lobby Social Club.

The Lobby anordnar provningar, utbildningar och seminarier, antingen i de för ändamålet specialdesignade lokalerna på Rådmansgatan 46 eller i kundens egen miljö. Lokalerna kan bokas för konferenser, kundbjudningar, workshops eller andra mötesarrangemang. För dig som vill krydda mötet med en upplevelse utöver det vanliga är The Lobby den perfekta mötesplatsen.

Tanken med The Lobby är att på ett professionellt sätt möta svenskarnas växande intresse för mat, dryck och aromprodukter. Detta genom bl a nära samarbete med olika producenter världen över, till exempel vingårdar i Frankrike, belgiska chokladtillverkare, ostmejerier i Italien, cigarrtillverkare på Kuba eller kaffeplantager i Mexiko. Varje år arrangerar även The Lobbys resedel, The Lobby Travel, ett antal spännande resor med smaker i fokus.