2011 09 16

Grattis dryckesälskare! Nu kommer Livets Goda – Appen version 1.1

– Vi har helt enkelt putsat, utvecklat och förbättrat, säger Casper Cohen som är tekniskt ansvarig för Livets Godas interaktiva medie på iPhone.

Den uppdaterade versionen innehåller en favoritfunktion där du som användare kan samla dina favoriter ur vinoteket och nyhetssläppen.

– Du kan också tipsa dina vänner om en artikel eller ett vin direkt från appen nu, fortsätter Casper. Vi har också förenklat navigationen.

Alla som laddat ner Livets Goda – appen är först ut med att få provningsnoteringar på alla drycker som släpps på Systembolaget. Det som är nytt för version 1.1, är att vi redovisar vem av våra vinexperter som gjort utlåtandet.

– Det är ju mest kuriosa men det är klart, det är ju människor som provar och inte maskiner så har du en favoritskribent som du vet har samma smak som du är det ju en fördel, menar Casper.

Nytt är också att du ser direkt om det kommit nyheter när du öppnar appen, du behöver inte gå vidare och se efter själv.

– Det känns otroligt roligt att vi kan erbjuda all den här servicen, avslutar Casper. Det finns många dryckesappar men ingen som fyller så många fuktioner för vinälskare som Livets Goda. Förutom nyheter från hela vinvärlden får du matchmakingfilmerna, blogginlägg, vinkalendarium och inte minst chansen att vara först på Systembolaget när det kommer sådant du inte får missa. Vi är otroligt stolta över Livets Goda i appversion.

Den nya uppdaterade versionen är en uppföljning som visar att Livets Goda ligger i fronten, inte bara i pappersmagasinet.
Erik Dahlström på Livets Goda: - Hemsidan och iPhone-appen utvecklas oupphörligt och vi för dagligen en dialog om nästa steg och nya tekniker. Det gäller att hitta vinklar utifrån läsarna och deras behov, vilket vi uppenbarligen är mycket duktiga på.

För dig som redan har Livets Goda App är det bara att gå in i App Store och uppdatera den, det kostar ingenting. Er som inte har den hälsar vi varmt välkomna in i ytterligare en dimension av Livets Godas värld!