25-27 SEPTEMBER & 2-4 OKTOBER 2014
 
 

I år har vi två olika typer av Ölskola I!

Ölskola I (introduktion, tillverkning, stilar)


På ett lättsamt och initierat sätt tar Michel Jamais med dig i ölets värld. Under en timmas föreläsning lär du dig vad öl tillverkas av och alla steg i bryggningen. Följ på en resa bland spontanjästa, överjästa och underjästa öl, och lär känna personligheten hos de olika ölstilar som skapar en stor mångfald från lätt till fylligt, mjukt till bittert, svagt till alkholstarkt. 

Målet är att öka förståelsen för den komplexa ölvärlden, och få tips på spännande öl att prova hos mässans utställare. Komplettera gärna den med den här teoritiska lektionenmed Öl & Mat och den mer praktiska Ölskola II.  (ingen provning)

 

Ölskola (öl & mat, teroi)

 

Att öl har samma gastroniska värde som vinet har, får du ta del av under denna en timmas långa föreläsning om hur öl kan användas i matlagningen, och till den goda maten. Som både kock och sommelir har Michel Jamais använt öl på samma sätt som vinet. Grunderna i mat och dryck samt mer specifika rekommendationer tas upp här och målet är att öka förståelsen för hur upplevelsen av ölet kan maximeras genom att servera den på rätt sätt, och till rätt mat.  (ingen provning)

 

 26 September - OBS Oklickbara provningar kan endast bokas pÃ¥ plats!
Ölskola I (introduktion, tillverkning, stilar) - 15.30
Michel Jamais 
Ingår I entrépriset 
Ölskola I (öl & mat, teori) - 19.30
Michel Jamais 
Ingår I entrépriset 
 27 September - OBS Oklickbara provningar kan endast bokas pÃ¥ plats!
Ölskola I (introduktion, tillverkning, stilar) - 13.30
Michel Jamais 
Ingår I entrépriset 
Ölskola I (introduktion, tillverkning, stilar) - 15.30
Michel Jamais 
Ingår I entrépriset 
Ölskola I (öl & mat, teori) - 19.30
Michel Jamais 
Ingår I entrépriset 
 3 Oktober - OBS Oklickbara provningar kan endast bokas pÃ¥ plats!
Ölskola I (introduktion, tillverkning, stilar) - 15.30
Michel Jamais 
Ingår I entrépriset 
Ölskola I (öl & mat, teori) - 19.30
Michel Jamais 
Ingår I entrépriset 
 4 oktober - OBS Oklickbara provningar kan endast bokas pÃ¥ plats!
Ölskola I (introduktion, tillverkning, stilar) - 13.30
Michel Jamais 
Ingår I entrépriset 
Ölskola I (introduktion, tillverkning, stilar) - 15.30
Michel Jamais 
Ingår I entrépriset 
Ölskola I (öl & mat, teori) - 19.30
Michel Jamais 
Ingår I entrépriset 
Arrangör: Stockholm Öl & Vin AB, Karlavägen 75b, SE 114 49 Stockholm | +46(0)8-662 94 94 | info@stockholmbeer.se