25-27 SEPTEMBER & 2-4 OKTOBER 2014
 
 

Håll koll på denna sida som nu uppdateras dagligen..

Kunskap förändrar upplevelsen.
Välkommen till mässan unika provningar!

På Stockholm Beer & Whisky Festival och Taste Experience, erbjuds ett mycket stort och exklusivt antal skolor och provningar. Alla ca 1 timme långa. Ta tillfället i akt och fördjupa dina kunskaper under ledning av några av landets och världens absolut ledande dryckesexperter.

Med reservation för eventuella ändringar.

 26 September - OBS Oklickbara provningar kan endast bokas på plats!
lskola I (introduktion, tillverkning, stilar) - 15.30 
Michel Jamais 
Ingr I entrpriset 
lskola II - 17.00 
Jan-Erik Janko Svensson 
150:- 
Destillatskola I (destillat, lagring, sprittyper) - 17.30 
Michel Jamais  
Ingr I entrpriset 
lskola III - 19.00 
Jan-Erik Janko Svensson  
300:- 
lskola I (l & mat, teori) - 19.30 
Michel Jamais 
Ingr I entrpriset 
Calvadosskola - 21.15 
Michel Jamais 
190:- 
 27 September - OBS Oklickbara provningar kan endast bokas på plats!
lskola I (introduktion, tillverkning, stilar) - 13.30 
Michel Jamais 
Ingr I entrpriset 
lskola I (introduktion, tillverkning, stilar) - 15.30 
Michel Jamais 
Ingr I entrpriset 
lskola II - 17.00 
Jan-Erik Janko Svensson 
150:- 
Destillatskola I (destillat, lagring, sprittyper) - 17.30 
Michel Jamais  
Ingr I entrpriset 
lskola III - 19.00 
Jan-Erik Janko Svensson  
300:- 
lskola I (l & mat, teori) - 19.30 
Michel Jamais 
Ingr I entrpriset 
 28 September - OBS Oklickbara provningar kan endast bokas på plats!
 3 oktober - OBS Oklickbara provningar kan endast bokas på plats!
lskola I (introduktion, tillverkning, stilar) - 15.30 
Michel Jamais 
Ingr I entrpriset 
lskola II - 17.00 
Jan-Erik Janko Svensson 
150:- 
Destillatskola I (destillat, lagring, sprittyper) - 17.30 
Michel Jamais  
Ingr I entrpriset 
lskola III - 19.00 
Jan-Erik Janko Svensson  
300:- 
lskola I (l & mat, teori) - 19.30 
Michel Jamais 
Ingr I entrpriset 
Calvadosskola - 21.15 
Michel Jamais 
190:- 
 4 oktober - OBS Oklickbara provningar kan endast bokas på plats!
lskola I (introduktion, tillverkning, stilar) - 13.30 
Michel Jamais 
Ingr I entrpriset 
lskola I (introduktion, tillverkning, stilar) - 15.30 
Michel Jamais 
Ingr I entrpriset 
lskola II - 17.00 
Jan-Erik Janko Svensson 
150:- 
Destillatskola I (destillat, lagring, sprittyper) - 17.30 
Michel Jamais  
Ingr I entrpriset 
lskola II - 19.00 
Jan-Erik Janko Svensson 
150:- 
lskola I (l & mat, teori) - 19.30 
Michel Jamais 
Ingr I entrpriset 
 5 oktober - OBS Oklickbara provningar kan endast bokas på plats!
Arrangör: Stockholm Öl & Vin AB, Karlavägen 75b, SE 114 49 Stockholm | +46(0)8-662 94 94 | info@stockholmbeer.se