Provningar
Håll koll på denna sida som nu uppdateras dagligen..
Kunskap förändrar upplevelsen.
Välkommen till mässan unika provningar!
På Stockholm Beer & Whisky Festival och Taste Experience, erbjuds ett mycket stort och exklusivt antal skolor och provningar. Alla ca 1 timme långa. Ta tillfället i akt och fördjupa dina kunskaper under ledning av några av landets och världens absolut ledande dryckesexperter.
Med reservation för eventuella ändringar.
Ölskola I (introduktion, tillverkning, stilar) - 15.30
Michel Jamais
Ingår I entrépriset
Först till kvarn
Ölskola II - 17.00
Jan-Erik ”Janko” Svensson
150:-
Fullbokad
Destillatskola I (destillat, lagring, sprittyper) - 17.30
Michel Jamais
Ingår I entrépriset
Först till kvarn
Ölskola III - 19.00
Jan-Erik ”Janko” Svensson
300:-
Först till kvarn
Ölskola I (öl & mat, teori) - 19.30
Michel Jamais
Ingår I entrépriset
Först till kvarn
Calvadosskola - 21.15
Michel Jamais
190:-
Först till kvarn
Ölskola I (introduktion, tillverkning, stilar) - 13.30
Michel Jamais
Ingår I entrépriset
Först till kvarn
Ölskola I (introduktion, tillverkning, stilar) - 15.30
Michel Jamais
Ingår I entrépriset
Först till kvarn
Ölskola II - 17.00
Jan-Erik ”Janko” Svensson
150:-
Fullbokad
Destillatskola I (destillat, lagring, sprittyper) - 17.30
Michel Jamais
Ingår I entrépriset
Först till kvarn
Ölskola III - 19.00
Jan-Erik ”Janko” Svensson
300:-
Först till kvarn
Ölskola I (öl & mat, teori) - 19.30
Michel Jamais
Ingår I entrépriset
Först till kvarn
Ölskola I (introduktion, tillverkning, stilar) - 15.30
Michel Jamais
Ingår I entrépriset
Först till kvarn
Ölskola II - 17.00
Jan-Erik ”Janko” Svensson
150:-
Fullbokad
Destillatskola I (destillat, lagring, sprittyper) - 17.30
Michel Jamais
Ingår I entrépriset
Först till kvarn
Ölskola III - 19.00
Jan-Erik ”Janko” Svensson
300:-
Fullbokad
Ölskola I (öl & mat, teori) - 19.30
Michel Jamais
Ingår I entrépriset
Först till kvarn
Calvadosskola - 21.15
Michel Jamais
190:-
Först till kvarn
Ölskola I (introduktion, tillverkning, stilar) - 13.30
Michel Jamais
Ingår I entrépriset
Först till kvarn
Ölskola I (introduktion, tillverkning, stilar) - 15.30
Michel Jamais
Ingår I entrépriset
Först till kvarn
Ölskola II - 17.00
Jan-Erik ”Janko” Svensson
150:-
Först till kvarn
Destillatskola I (destillat, lagring, sprittyper) - 17.30
Michel Jamais
Ingår I entrépriset
Ölskola II - 19.00
Jan-Erik ”Janko” Svensson
150:-
Först till kvarn
Ölskola I (öl & mat, teori) - 19.30
Michel Jamais
Ingår I entrépriset
Först till kvarn