29 september - 1 oktober & 6 - 8 oktober 2016
 
 

The Macallan – från dåtid till framtid


Inför mässans 25-årsjubileum välkomnar The Macallan Brand Ambassador, Sietse Offringa, till en provning som sent ska glömmas! Sietse Offringa är uppvuxen med whisky.
 

Redan som liten väcktes hans intresse för den ädla drycken och han började tidigt besöka destillerier. Som 19-åring blev han antagen som praktikant, med Jim McEwan som mentor. Detta eldade ytterligare på hans passion för det som han själv kallar “The King of Drinks” – whisky. Efter att själv ha arrangerat whiskyprovningar och grundat en whiskyfestival, rekryterades han som Brand Ambassador av Edrington, år 2011.


Idag reser Sietse världen över och utbildar entusiaster, bartenders och experter, alltid öppen för att dela en whisky och berätta (eller ta del av) en historia. I egenskap av expert skriver han även för whiskypublikationer. Kort sagt – en mycket erfaren, kunnig och härlig whiskykännare.

På denna provning delar Sietse med sig av sin breda erfarenhet och exklusiva insyn i anrika The Macallan. Provningen kommer att erbjuda produkter som tydligt gestaltar The Macallans arv – samt bjuda på nyheter som ännu inte nått den svenska marknaden. Varmt välkommen!

Provningen hålls på engelska.

Ikoniska Easter Elchies House
Sietse Offringa, The Macallan Brand Ambassador
 30 September - OBS Oklickbara provningar kan endast bokas på plats!
The Macallan - 17.00
Sietse Offringa 
190 kr 
 01 Oktober - OBS Oklickbara provningar kan endast bokas på plats!
The Macallan - 17.00
Sietse Offringa 
190 kr 
Arrangör: Stockholm Öl & Vin AB, Karlavägen 75b, SE 114 49 Stockholm | +46(0)8-662 94 94 | info@stockholmbeer.se