29 september - 1 oktober & 6 - 8 oktober 2016
 
 

Akashi-Tai Brewery

Akashi-Tai ägs av familjen Yonezawa sedan 1886 och har alltid producerats hantverksmässigt och lokalt.

Under de senaste åren har man medvetet satsat på att modernisera sin produktion och var 2005 först i världen med en sake gjord enbart på brunt, eller opolerat, ris.

Det nuvarande familjeöverhuvudet Kimio Yonezawa drivs av en passion för att utveckla sake samtidigt som man bibehåller traditionerna.

Miho Welpe kommer att guida oss igenom Sakens historia och produktion och äen vart Sake är på väg i framtiden.

 

Följande drycker kommer provas:

Sake Junmai Ginjo 

Sparkling Sake 

Junmai Ginjo 

Umeshu

Yuzushu
 

 29 September - OBS Oklickbara provningar kan endast bokas på plats!
Akashi-Tai Brewery - 17.00
Miho Komatsu Welpe 
190 kr 
 30 September - OBS Oklickbara provningar kan endast bokas på plats!
Akashi-Tai Brewery - 15.00
Miho Komatsu Welpe 
190 kr 
 07 Oktober - OBS Oklickbara provningar kan endast bokas på plats!
Akashi-Tai Brewery - 17.00
Miho Komatsu Welpe 
190 kr 
Arrangör: Stockholm Öl & Vin AB, Karlavägen 75b, SE 114 49 Stockholm | +46(0)8-662 94 94 | info@stockholmbeer.se