29 september - 1 oktober & 6 - 8 oktober 2016
 
 

"Shine a Light on the Dark Side"

anCnoc single malt från destilleriet Knockduh borgar för en modern tradition I väldsklass! Med flera exklusiva lanseringar under hösten så finns nu chansen att få prova dessa läckerheter samt att få en upplevelse utöver det vanliga. Er nestor under denna resa är under mässans första helg Tommy Isaksson som 2014 utsågs till årets whiskyambassadör av tidningen Allt Om Whisky. Tommy brinner för anCnoc i Sverige och med humor och kunskap förmedlar han sin visdom till de vetgiriga massorna! Med sig har han även den svenska ambassadören för anCnoc Martin Tjäder som även han är en upplänning med stort intresse för whisky.


Under mässans andra helg hålls master classen av Lukasz Dynowiak som är Global Brand Ambassador för anCnoc. Hans närvaro vid mässan är något vi uppskattar mycket då han är känd från bland annat The Edinburgh Whisky Blog och är en sann förkämpe för anCnoc. Även denna helg finns Martin Tjäder med under master classen.


Till den här master classen ställer anCnoc upp med en ypperlig laguppställning! Vi provar anCnoc 12 YO, 18 YO och den magnifika 24 YO som endast finns i en upplaga om 150 flaskor i Sverige. Om man uppskattar rökig whisky går man inte heller lottlös då vi även provar de rökiga exklusiva nyheterna anCnoc Rascan vilket det finns 600 flaskor av inom landets gränser och anCnoc Stack som med sina 20 ppm passar de svenska smaklökarna mer än väl!

 30 September - OBS Oklickbara provningar kan endast bokas på plats!
anCnoc - "Shine a Light on the Dark Side" - 17.00
Tommy Isaksson 
190 kr 
 01 Oktober - OBS Oklickbara provningar kan endast bokas på plats!
anCnoc - "Shine a Light on the Dark Side" - 16.00
Tommy Isaksson 
190 kr 
 07 Oktober - OBS Oklickbara provningar kan endast bokas på plats!
anCnoc - "Shine a Light on the Dark Side" - 20.00
Lukasz Dynowiak 
190 kr 
 08 Oktober - OBS Oklickbara provningar kan endast bokas på plats!
anCnoc - "Shine a Light on the Dark Side" - 16.00
Lukasz Dynowiak 
190 kr 
Arrangör: Stockholm Öl & Vin AB, Karlavägen 75b, SE 114 49 Stockholm | +46(0)8-662 94 94 | info@stockholmbeer.se