26-28 September & 3-5 oktober 2019
 
 

OST OCH WHISKY

Under denna provning kommer vi lära oss hur man kombinerar whisky med ost. Även lite matrecept och andra knep som man kan göra med whisky. Vi kommer prova 4 olika single malts från Old Pulteney och anCnoc, tillsammans med 4 olika ostar från Fine Deli. Med den kunskap du får från denna provning kommer du våga testa nya saker i köket och även uppleva hur olika singelmalter kan fungera som en bra krydda till och i mat.

Provningen leds av Tommy Isaksson från TOMP och Per Fredne från Fine Deli.

Tommy Isaksson
 27 September - OBS Oklickbara provningar kan endast bokas på plats!
OST OCH WHISKY - 17.00
Tommy Isaksson 
190 
 28 September - OBS Oklickbara provningar kan endast bokas på plats!
OST OCH WHISKY - 19.00
Tommy Isaksson 
190 
 04 Oktober - OBS Oklickbara provningar kan endast bokas på plats!
OST OCH WHISKY - 19.00
Tommy Isaksson 
190 
 05 Oktober - OBS Oklickbara provningar kan endast bokas på plats!
OST OCH WHISKY - 18.00
Tommy Isaksson 
190 
Arrangör: Stockholm Öl & Vin AB, Karlavägen 75b, SE 114 49 Stockholm | +46(0)8-662 94 94 | info@stockholmbeer.se