29 september - 1 oktober & 6 - 8 oktober 2016
 

Nils Oscar Company AB

 
Adress:
Fruängsgatan 2 
Postort:
611 31 Nyköping 
 
Kontaktperson:
Carl Naess 
Telefon:
0155 77 289 
E-Post:
info@nilsoscar.se 
Webbsida:
 

Du hittar oss i hall I

Fram till sommaren 2016 ägde barnbarnet Karl-David Sundberg hela verksamheten. Då skedde en generationsväxling och idag är det Nils Oscars barnbarnsbarn som äger och driver bryggeri och bränneri. En stark trio bestående av tre systrar. Deras samlade kunskaper bidrar till en fortsatt stimulerande miljö och en spännande framtid är att vänta. Varumärket Nils Oscar har stor potential och den kommer att utvecklas framöver.
Nils Oscars vision är att brygga god öl och bränna god sprit – i världsklass naturligtvis! Affärsidén går ut på att verksamheten ska vara långsiktig, uthållig och lönsam – allt i stil med föregångaren själv, allas vår Nils Oscar.
På Nils Oscar tar man fram öl och sprit för alla smaker och tillfällen. Man snålar inte på ingredienser eller kunskap. Det finns goda drycker för alla sammanhang. Det gäller bara att hitta rätt sort. För att fler människor ska kunna njuta av dessa ädla drycker erbjuder man öl- och spritprovning vid det gamla vattenhålet, Fruängskällan i Nyköping. Dessa provningar är populära evenemang för både företag och privatpersoner. Goda drycker i härlig atmosfär helt enkelt.
På festivalen kommer vi finnas på plats med stora delar av vårt sortiment på flaska, samt på fat.

Vi finns i Hall 1, monter nr 17, vi ses!

PRESSRELEASE
 
 
 
 
  
 
 
Arrangör: Stockholm Öl & Vin AB, Karlavägen 75b, SE 114 49 Stockholm | +46(0)8-662 94 94 | info@stockholmbeer.se