29 september - 1 oktober & 6 - 8 oktober 2016
 

Jolla Choklad Chokladmakarna

 
Adress:
Hantverkaregatan 30 
Postort:
602 31 Norrköping 
 
Kontaktperson:
Gebro T 
Telefon:
011-126161 
E-Post:
info@jolla.se 
Webbsida:
 

Du hittar oss i hall II

Vår filosofi är att riktigt bra kvalitet talar för sig själv. Alltså är vi övertygade om att när du provar någon av våra handgjorda chokladprodukter så kommer du att känna skillnaden. För oss är kvalitet något som följer med hela vägen från inköpet av den bästa och mest ekologiska råvaran till försäljningen av en förstklassig chokladprodukt till en nöjd kund. Kvalitet är också en fråga om vilken inställning man har till sitt arbete. Det vi gör är inte bara ett jobb, det är en passion och ett brinnande intresse, som bara blir starkare med åren. Ju mer vi lär oss om choklad, ädla drycker och kaffe, desto roligare blir det! Hela tiden utvecklas bättre metoder och produkter på marknaden som vi gärna tar till oss för att kunna skapa nya fulländade smakupplevelser!
Vi tycker det är viktigt att handla ekologiskt och vi strävar alltid efter att våra produkter ska vara ekologiska i så hög grad som möjligt utan att vi ger avkall på kvalitet och smak.
Kombinationen dryck och choklad är en spännande upplevelse mellan två smakvärldar. Att lära sig känna igen och sätta ord på dofter och smaker och upptäcka vad man själv tycker om är både enkelt och roligt! Kom till Jolla så berättar vi mera om det!

Arrangör: Stockholm Öl & Vin AB, Karlavägen 75b, SE 114 49 Stockholm | +46(0)8-662 94 94 | info@stockholmbeer.se