24-26 SEPTEMBER & 1-3 OKTOBER 2015
 

Italiana Food Selections

 
Adress:
Cylindervgen 7 
Postort:
131 27 Nacka Strand 
 
Kontaktperson:
Claudio Hjort 
Telefon:
08-143033 
E-Post:
info@italianafoodselection.se 
Webbsida:
 

Du hittar oss i hall II

Vi r pionjrer med 19 rs framgngsrikt kulturellt arbete och direktkontakt med mer n 60 handplockade och passionerade producenter som har gjort ett modigt och stark val mot industriell standardisering. Vi tillhandahller utskta produkter som r i starkt band med territoriet och vra kontakter strcker sig inte enbart till producenter men ven till grn turism, hospitality, djur och vxter. Vi tror att det handlae om en livsstil som vi vill frmedla och ge mjligheten att delta i. Vi r idag unika i vrt breda sortiment av premiumprodukter frn Italien.

Vi ser vrt arbete som en mission med fokus p produkter och producenter som vrdestter bondtraditioner, hllbart jordbruk, traditionell tillverkning (SGT), ssongs- och nischprodukter. Med vra stora know how om produkter, regioner och tillverkningsmetoder och Italien i allmnhet frmedlar vi entusiasm och kunskap med utbildningar, studieresor, evenemang i form om food entertainment.

NYHETER
 
 
 
 
2015 09 23

lens bsta vn!

På Napolis gator ser man den lokala specialitéten taralli lite överallt. Det är en brödkringla bakad med ister, mandel och rejält med svartpeppar. Denna är tänkt som snacks och passar utmärkt med en läskande dryck.

2015 09 23

Chips med kta tryffel!

Vi presenterar den världsberömda producenten Tartuf Langhe! De var först i världen att produceras tryffelpasta, har patent på tryffelperlage och är ledande innovatörer framförallt gällande tryffelprodukter. Nu har de tagit fram det ultimata tryffelchipset!

Arrangör: Stockholm Öl & Vin AB, Karlavägen 75b, SE 114 49 Stockholm | +46(0)8-662 94 94 | info@stockholmbeer.se