24-26 SEPTEMBER & 1-3 OKTOBER 2015
 

Italiana Food Selections

 
Adress:
Cylindervägen 7 
Postort:
131 27 Nacka Strand 
 
Kontaktperson:
Claudio Hjort 
Telefon:
08-143033 
E-Post:
info@italianafoodselection.se 
Webbsida:
 

Du hittar oss i hall II

Vi är pionjärer med 19 års framgångsrikt kulturellt arbete och direktkontakt med mer än 60 handplockade och passionerade producenter som har gjort ett modigt och stark val mot industriell standardisering. Vi tillhandahåller utsökta produkter som är i starkt band med territoriet och våra kontakter sträcker sig inte enbart till producenter men även till grön turism, hospitality, djur och växter. Vi tror att det handlae om en livsstil som vi vill förmedla och ge möjligheten att delta i. Vi är idag unika i vårt breda sortiment av premiumprodukter från Italien.

Vi ser vårt arbete som en mission med fokus på produkter och producenter som värdesätter bondtraditioner, hållbart jordbruk, traditionell tillverkning (SGT), säsongs- och nischprodukter. Med våra stora ”know how” om produkter, regioner och tillverkningsmetoder och Italien i allmänhet förmedlar vi entusiasm och kunskap med utbildningar, studieresor, evenemang i form om food entertainment.

Övrigt
TYP
URSPRUNG
ART.NR.
PRIS
Gorgonzola  
Ost 
Italien 
 
 
Parmigiano Reggiano 
Ost 
Italien 
 
 
NYHETER
 
 
 
 
2015 09 23

Ölens bästa vän!

På Napolis gator ser man den lokala specialitéten taralli lite överallt. Det är en brödkringla bakad med ister, mandel och rejält med svartpeppar. Denna är tänkt som snacks och passar utmärkt med en läskande dryck.


Läs mer >>
2015 09 23

Chips med äkta tryffel!

Vi presenterar den världsberömda producenten Tartuf Langhe! De var först i världen att produceras tryffelpasta, har patent på tryffelperlage och är ledande innovatörer framförallt gällande tryffelprodukter. Nu har de tagit fram det ultimata tryffelchipset!


Läs mer >>
Arrangör: Stockholm Öl & Vin AB, Karlavägen 75b, SE 114 49 Stockholm | +46(0)8-662 94 94 | info@stockholmbeer.se