VINNARE!

Vilken är Sveriges godaste öl? Eller vill du veta vilken rökig whisky som är bäst? Nu är årets vinnare korade! Läs mer om vinnarna i whiskytävlingens och bryggeritävlingens olíka kategorier.

Länk

Master Classes!

Äntligen har vi fått upp ett schema över alla de Master Classes som går att boka! Utbudet är stor – flertalet whisky- och ölprovningar, calvadosprovning.

Länk

Anmäl dig här!

Våra öl, whisky & calvadosskolor är mycket uppskattade, för att vara säker på att få en plats rekomenderar vi att ni anmäler er i god tid!

Länk

Bülow Kök

Länk

Årets Livemusik

Nu är schemat för årets livemusik klart!

Schema

Nytt för i år: Provningshuset

Vi har i år utökat mässan med ett provnigshus på 2500 m2.Cigarr

NYHET! Cigarr-lounge i tältformat, mellan huvudhallen och provsmakningshallen. Kom ut och välj en handrullad cigarr, häng i loungen eller/och prova på en runda poker!

Länk

Tävling på Whiskyguiden.se

Tävla med Whiskyguiden.se och vinn fribiljetter till mässan.

Läs mer

Whiskyinfo.se

Hos oss hittar ni information om hur whisky tillverkas och dess historia. Det finns även nyheter, recensioner, debattforum, tävling och massa andra saker som har med denna dryck att göra.

Länk

Lärarna

Michel Jamais

Michel har ett långt förflutet som kökschef, sommelier och restaurangchef. Sedan 1997 verkar han på heltid som konsult, utbildare och skribent inom drycker. Hittills har han skrivit/komponerat 10 böcker och drycker, däribland 2 spritböcker och den storsäljande Michels Öl & Mat. Michel har under 20 års tid rest över hela världen i jakt på de godaste vinerna, men en och annan god öl har också slunkit ner. Med över 3 000 föreläsningar om drycker bakom sig är Michel en lika erfaren och pedagogisk som medryckande föredragshållare. Här på Stockholm Beer Festival har Michel figurerat i några år och haft tusentals nöjda deltagare på Ölskola I och skolorna om Calvados.Micke Nilsson

Micke Nilsson jobbar till vardags på Akkurat i Stockholm där han håller whiskyprovningar och ansvarar för det gedigna whiskysortimentet. Han har organiserat och hållt whiskyreror till en mängd destillerier i Skottland, Irland och Japan och har under åren byggt upp ett stort kontaktnät i whiskyvärlden.


Jan Erik "Janko" Svensson

Jan Erik "Janko" Svensson har ca 20 år erfarenhet av ölprovning och arbete med öl. Han har under årens lopp hållit i hundratals ölprovningar, medverkat i produktioner av informationsfilmer för bland annat systembolaget och skrivit hundra tals krönikor och artiklar.

Han har varit huvuddomare i SM för hembryggning sedan starten 1989 och varit aktiv som redaktör och lobbyist inom ramen för Svenska ölfrämjandet.

Janko har skrivet den första och enda svenska läroboken i ämnet avsedd för högskolestudier i gastronomi. Samt dessutom författare till en handbok i ämnet.Ring för körapport på nummer
08/662 94 94


Datum:
20-22 och 27-29 september 2007

Öppettider:
Allmänhet:
Tor 15-23
Fre 15-24
Lör 12-24

Fackfolk:
Tor 12-23

Åldersgräns:
20 år

Pris:
Torsdagar:
160 kr.

Fredagar & lördagar:
180 kr.

I entréavgiften ingår
Ölprovningsglas och
Ölskola I.

Biljetter:
www.ticnet.seCopyright © 1991-2007 Stockholm Öl & Vin AB, Webmaster Pintzulu