VINNARE!

Vilken är Sveriges godaste öl? Eller vill du veta vilken rökig whisky som är bäst? Nu är årets vinnare korade! Läs mer om vinnarna i whiskytävlingens och bryggeritävlingens olíka kategorier.

Länk

Master Classes!

Äntligen har vi fått upp ett schema över alla de Master Classes som går att boka! Utbudet är stor – flertalet whisky- och ölprovningar, calvadosprovning.

Länk

Anmäl dig här!

Våra öl, whisky & calvadosskolor är mycket uppskattade, för att vara säker på att få en plats rekomenderar vi att ni anmäler er i god tid!

Länk

Bülow Kök

Länk

Årets Livemusik

Nu är schemat för årets livemusik klart!

Schema

Nytt för i år: Provningshuset

Vi har i år utökat mässan med ett provnigshus på 2500 m2.Cigarr

NYHET! Cigarr-lounge i tältformat, mellan huvudhallen och provsmakningshallen. Kom ut och välj en handrullad cigarr, häng i loungen eller/och prova på en runda poker!

Länk

Tävling på Whiskyguiden.se

Tävla med Whiskyguiden.se och vinn fribiljetter till mässan.

Läs mer

Whiskyinfo.se

Hos oss hittar ni information om hur whisky tillverkas och dess historia. Det finns även nyheter, recensioner, debattforum, tävling och massa andra saker som har med denna dryck att göra.

Länk

SE BILDER FRÅN FESTIVALENStockholm Beer & Whisky Festival

Årets två roligaste helger!
Stockholm Beer & Whisky Festival på Factory Nacka Strand, 20-22 och 27-29 september 2007.
En manifestation för ökad kunskap om öl och whisky under trevliga former i fantastisk miljö.


Läs mer om gänget bakom Festivalen


Mässan har mycket hög internationell status och är europas största ölmässa och världens största whiskeymässa. I år blir mässan rekordstor med cirka 1.300 öl, whiskey och calvados.

Titta gärna in på 2006 års mässa så länge! Klicka här!


Resultatet av de internationella tävlingarna Festivalens Bästa Öl, Festivalens Bästa Cider och Festivalens Bästa Whisky, tillkännages torsdag den 27 september ca kl 19 från stora scenen.
Det står en expert bakom varje disk. Besök intressanta skolor och provningar för såväl nybörjare som kännare där landets absoluta dryckesexperter delar med sig av sina kunskaper. På många av whiskyskolorna deltar speciellt hitresta Destiller Masters från de stora whiskyhusen och våra ölskolor gästas av ett flertal bryggmästare från Sverige och övriga världen.

Dessutom på Stockholm Beer & Whisky Festival. Restauranger med allt från korv till ostron och hela menyer lagade med öl. Ostar, choklad, härligt gung från scenen och mycket mer...

Företag och grupper. Låt oss hjälpa dig arrangera en annorlunda, lärorik, prisvärd och trevlig kundaktivitet, kul kväll efter jobbet, gruppresa, födelsedagspresent...

Välkommen


Vi sörjer vår vän och mentor, Mr Michael Jackson, hela världens öl - & whiskyguru!

Michael Jackson som i år skulle ha besökt Stockholm Beer & Whisky Festival under festivalens andra helg, tillsammans med Brewmaster Mr Garrett Oliver från Brooklyn Brewery, avled tyvärr i London den 30 augusti 2007 i Parkinsons sjukdom.

Stockholm Beer & Whisky Festival var Michael Jackson favoritmässa, då den är den mässa i världen som förenat Michael´s älskade drycker, öl och whisky.

Hela världens skål för Michael Jackson sker söndagen den 30 september kl 21.00. Vi uppmanar alla att delta i denna skål för att hedra Michael, som betytt så oerhört mycket för att öka kunskapen om öl och whisky i hela världen.

Stockholm Beer & Whisky Festivals egen skål för Michael Jackson, kommer att utbringas av Mr Garret Oliwer lördagen den 29 september kl 21 från mässans scen.

Ring för körapport på nummer
08/662 94 94


Datum:
20-22 och 27-29 september 2007

Öppettider:
Allmänhet:
Tor 15-23
Fre 15-24
Lör 12-24

Fackfolk:
Tor 12-23

Åldersgräns:
20 år

Pris:
Torsdagar:
160 kr.

Fredagar & lördagar:
180 kr.

I entréavgiften ingår
Ölprovningsglas och
Ölskola I.

Biljetter:
www.ticnet.seCopyright © 1991-2007 Stockholm Öl & Vin AB, Webmaster Pintzulu