VINNARE!

Vilken är Sveriges godaste öl? Eller vill du veta vilken rökig whisky som är bäst? Nu är årets vinnare korade! Läs mer om vinnarna i whiskytävlingens och bryggeritävlingens olíka kategorier.

Länk

Master Classes!

Äntligen har vi fått upp ett schema över alla de Master Classes som går att boka! Utbudet är stor – flertalet whisky- och ölprovningar, calvadosprovning.

Länk

Anmäl dig här!

Våra öl, whisky & calvadosskolor är mycket uppskattade, för att vara säker på att få en plats rekomenderar vi att ni anmäler er i god tid!

Länk

Bülow Kök

Länk

Årets Livemusik

Nu är schemat för årets livemusik klart!

Schema

Nytt för i år: Provningshuset

Vi har i år utökat mässan med ett provnigshus på 2500 m2.Cigarr

NYHET! Cigarr-lounge i tältformat, mellan huvudhallen och provsmakningshallen. Kom ut och välj en handrullad cigarr, häng i loungen eller/och prova på en runda poker!

Länk

Tävling på Whiskyguiden.se

Tävla med Whiskyguiden.se och vinn fribiljetter till mässan.

Läs mer

Whiskyinfo.se

Hos oss hittar ni information om hur whisky tillverkas och dess historia. Det finns även nyheter, recensioner, debattforum, tävling och massa andra saker som har med denna dryck att göra.

Länk

Företagspaket

Stockholm Beer & Whisky Festival 2006
20-22 september & 27-29 September Factory Nacka Strand

Nu är det dags för två av årets roligaste helger! En manifestation för ökad kunskap om öl & whisky under trevliga former i fantastisk miljö.

Öl, Cider, Calvados & Whiskyskolor * Choklad * Ostar * Restauranger * Underhållning och mycket mer...

Pengapungar
Vill du bjuda dina kunder eller din personal på några smakprovningar, kan du med fördel beställa våra "pengapungar" som fylls med den summa du själv vill. Ring oss så berättar vi mer.

Låt oss "skräddarsy" ert företagspaket/gruppbokning
Tag tillfället i akt, låt oss hjälpa dig arrangera en annorlunda, lärorik, kul och prisvärd kundaktivitet. Eller kanske en kväll med arbetskamraterna?
Botanisera bland ett stort antal öl, whisky, calvados & cider. Gå på någon av våra mycket intressanta skolor eller provningar, med landets absolut ledande dryckesexperter, för såväl nybörjare som kännare. Stockholm Beer & Whisky Festivals Masterclasses kommer att erbjuda speciellt hitresta Destiller Masters från de stora whiskyhusen i världen. Ett flertal bryggmästare från både Sverige och övriga världen gästar oss också . Missa inte detta unika tillfälle!

Prova fantastiska ostar eller ät en bit mat, allt från sushi och skaldjur till hela specialgjorda menyer. Prova fantastisk choklad. Lyssna på härlig underhållning, eller bara "mingla" lite...

Exempel på hur ett Företagspaket kan se ut:
* Entré med eget provningsglas.
* Ölskola I samt någon av våra mycket intressanta övriga öl & whiskyskolor.
* En härlig middag tilllagad av stjärnkockarna i Nobis kök, där sällskapet har möjlighet att sitta ner tillsammans och avnjuta maten i en mer privat miljö.

Se på menyn för företagspaketenFöretags - och gruppbokning:
Tel: 08 662 94 94
Fax: 08 662 94 55
E-post: info@stockholmbeer.se

Eller klicka här för att göra en intresseanmälan

Ring för körapport på nummer
08/662 94 94


Datum:
20-22 och 27-29 september 2007

Öppettider:
Allmänhet:
Tor 15-23
Fre 15-24
Lör 12-24

Fackfolk:
Tor 12-23

Åldersgräns:
20 år

Pris:
Torsdagar:
160 kr.

Fredagar & lördagar:
180 kr.

I entréavgiften ingår
Ölprovningsglas och
Ölskola I.

Biljetter:
www.ticnet.seCopyright © 1991-2007 Stockholm Öl & Vin AB, Webmaster Pintzulu