A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 242

Stockholm Beer and Whisky Festival — Utställare
TWO WEEKENDS - TWO EXHIBITION HALLS!
27-29 SEPTEMBER & 4-6 OCTOBER
 

Monks Café

 
Adress:
BOX 1044 
Postort:
171 21 Solna 
 
Kontaktperson:
Recep Celik 
Telefon:
 
E-Post:
info@monkscafe.se 
Webbsida:
 

Du hittar oss i hall I

Välkommen till oss!

Vi kommer ha två montrar på mässan, varav den ena är består av en specialbyggd trailer fylld med öl från en av Belgiens bästa bryggare - de Struise Brouwers. Aldrig tidigare har så många av hans öl varit så långt hemifrån tillsammans. Vidare har vi en internationell prägel på de öl vi tar med oss, och kommer att ha alla kontinenter representerade. Från vårt eget bryggeri på Wallingatan 38 kommer en hel drös med prisvinnare - både sådana som vunnit priser tidigare samt framtida vinnare. Vi kommer ta med oss fler öl än de som presenteras här. Håll utkik på vår hemsida för senaste nytt - www.monkscafe.se

Nyheter från Monks

Österrikisk ölfest

Vi har hämtat hem det bästa Österrike har att erbjuda i ölväg och serverar allt i en ölfestival på Sveavägen. Klicka här för att se öllistan

Monks Sthlm Bar

Den 25:e september slår vi upp portarna till Monks Sthlm Bar - ett tillskott i vår familj som enbart kommer att servera öl från S:t Eriks bryggeri. Se vårt pressmeddelande

32 olika belgiska fruktöl

Till mässan kommer vi att ha med oss 32 olika belgiska fruktöl från hela 8 bryggerier!

Whiskyprovningar

På Monks Whisky Paradise serverar vi uppåt 1000 sorters whisky från hela världen. Just nu har vi introduktionspris på våra provningar! Läs mer här.

Räkfrossa

På Monks Porter House bjuder vi in till räkfrossa varje tisdag - är så mycket du orkar! Läs mer.

Grillaftnar - ät så mycket du vill!

Varje onsdag grillar vi kött, korv och andra godsaker och ställer upp en buffé. Ät så mycket du vill - våra kockar lagar mat kontinuerligt och ser till att ni går mätta därifrån. Läs mer.

Vår alkoholpolicy

En god dryck kompletterar maten och kan bidra till höjd stämning och njutning. Men alkoholen har en baksida när det blir för mycket och vi måste ta vårt ansvar för att minimera skadorna. Läs gärna vår alkoholpolicy här.

Boka bord online

Med vår onlinebokning kan du enkelt boka bord på alla våra restauranger med några klick. Boka ett bord online!

Få vårt nyhetsbrev

Vi skickar våra nyhetsbrev två till tre gånger i månader och berättar om alla nyheter och aktiviteter på restaurangerna. Erbjudanden, inbjudningar och senaste nytt når prenumeranter först av alla. Anmäl dig här!

Amaronefestival

Amaroneviner har en distinkt smak som kommer från de torkade druvor vinet görs av. Nu har du chans att prova 20-talet olika Amaroneviner på Monks Wine Room. Se Amaronelistan!

All världens öl

Under festivalen "All världens öl" har vi varje år samlat hundratals exotiska öl från hela världen. Ta del av alla ölen på Monks Café & Brewery, Wallingatan 38 så länge lagret räcker. Se hela öllistan!

Gratis ölprovning - bara för tjejer!

Vi anordnar regelbundet ölprovningar bara för tjejer. Slipp gubbarna och ta med dig tjejgänget på en kväll ni sent ska glömma. Se datum för respektive restaurang: Monks Café & Brewery, Wallingatan 38 Monks Café, Sveavägen 39 Monks Porter House, Munkbron 11

Drick öl på mässan - kör bil hem!

Vi har ett stort sortiment av alkoholfri öl, både på mässan och på våra restauranger. Alkohol och bilkörning hör inte ihop, men god alkoholfri öl behöver inte smaka vatten. Mer info.

Lär dig brygga öl

På våra bryggkurser får du lära dig hur man brygger bra öl! Tillsammans med vår bryggmästare Charles Cassino brygger deltagarna en öl tillsammans. I priset för bryggkursen ingår hela 9 liter öl. Mer info och anmälan.

Ölprovningar

Kom på ölprovning hos oss och upplev en större förståelse för öl som kulturdryck och processerna bakom bubblorna. Vi har ölprovningar flera gånger i veckan - från introduktionsprovningar till provningar inriktade på en speciell öltyp eller område. Läs mer om våra provningar.

Vört

Visste du att du kan köpa vört av oss? Vörten är den blandning av malt, humle, vatten och smaksättare som blir till öl när jäst tillsätts. Du kan numera göra en intresseanmälan för vört via vår webbplats. Till vörtbokningen.

Organizer: Stockholm Öl & Vin AB, Karlavägen 75b, SE 114 49 Stockholm | +46 (8) - 662 94 94 | info@stockholmbeer.se