28-30 September & 5-7 oktober 2017
 
 

NIKKA Whisky                                                                                                                                          

Sverigepremiär för nya Master Classen från NIKKA Whisky -  med Coffey Whisky samt världsnyheten Coffey Gin!

1918 begav sig Masataka Taketsuru ut på en lång sjöfärd mot Skottland och vid hemkomsten producerade han japans första whisky. 1934 etablerade Masataka Taketsuru Nikka whisky med destilleriet Yoichi och Miyagikyo följde 1969.

Internationella whiskyexperter har länge talat om det japanska whiskyundret och japansk whisky har under de senaste åren många gånger överglänst den skotska i ledande tävlingar runt om i världen. Välkommen att prova en bred presentation av de främsta uttrycken för det japanska whiskyundret under ledning av Sayumi Oyama från Nikka Whisky.
Vid denna provning får Ni en underhållande provning som ger både djup och bredd angående NIKKA.
Samt att Stockholm Beer är premiär för den nya Master Class som fokuserar på  Coffey Whisky från NIKKA -  samt världsnyheten Coffey Gin!

Provningsledare: Helg 1 Sara Larsson
Provningsledare: Helg 2 Sayumi Oyama 

Sortiment på provningen
Nikka Coffey Gin
Nikka from the Barrel
Nikka Coffey Grain
Nikka Coffey Malt
Nikka Pure Malt Black
 

Sayumi Oyama
 28 September - OBS Oklickbara provningar kan endast bokas pÃ¥ plats!
NIKKA Whisky - 16.00
Sara Larsson 
220 
 29 September - OBS Oklickbara provningar kan endast bokas pÃ¥ plats!
NIKKA Whisky - 19.00
Sara Larsson 
220 
 30 September - OBS Oklickbara provningar kan endast bokas pÃ¥ plats!
NIKKA Whisky - 16.00
Sara Larsson 
220 
 06 Oktober - OBS Oklickbara provningar kan endast bokas pÃ¥ plats!
NIKKA Whisky - 17.00
Sayumi Oyama 
220 
 07 Oktober - OBS Oklickbara provningar kan endast bokas pÃ¥ plats!
NIKKA Whisky - 17.00
Sayumi Oyama 
220 
Arrangör: Stockholm Öl & Vin AB, Karlavägen 75b, SE 114 49 Stockholm | +46(0)8-662 94 94 | info@stockholmbeer.se