25-27 SEPTEMBER & 2-4 OKTOBER 2014
 

Tomp Beer Wine & Spirit AB

 
Adress:
Box 15 
Postort:
701 40 Örebro 
 
Kontaktperson:
David Ask 
Telefon:
0703424342 
E-Post:
david.ask@tomp.se 
Webbsida:
 

Du hittar oss i hall I

TOMP Beer Wines & Spirits grundades våren 2004 och är idag Sveriges näst största privatägda, oberoende öl- och ciderimportör. Vi har lyckats med detta tack vare hårt arbete, kompetenta och driftiga medarbetare, fantastiska producenter och varumärken samt en konstant vilja att utvecklas och växa.

Vi har en bred portfölj av importerad öl och cider och arbetar med internationellt välkända varumärken men även mindre specialprodukter av hög kvalitet. Till Stockholm Beer & Whisky Festival har vi med oss stora delar av vårt öl- och cidersortiment. Varmt välkommen att besöka oss i våra montrar (6, 13 och 15 i hall 1).

Kända varumärken vi ställer ut är bland annat: Innis & Gunn, Chimay, Old Speckled Hen, Jever, Chang, Bombardier, Twisted Thistle, Belhaven, Young’s, Napa Smith, Magners Irish Cider och Westons Cider.

Besök gärna vår hemsida www.tomp.se för mer information. Du kan även prenumerera på vårt nyhetsbrev och följa oss på Facebook för att hålla koll på de senaste nyheterna.

NYHETER
 
 
 
 
2014 09 04

Skördetider hos Magners Irish Cider

Nu är det skördetider vilket innebär bråda dagar i den lilla byn Clonmel på södra Irland. Äpplena till Magners Irish Cider plockas, sorteras, sköljs och pressas varsamt. Till skillnad från de flesta andra ciderprodukter som görs av juicekoncentrat och ofta med tillsatser och smakaromer fermenteras Magners i sitt färskpressade naturliga tillstånd. Därefter lagras den färskpressade cidern på fat under 9-12 månader. Produktionsprocessen är betydligt längre, mer komplex och dyrare, men på Magners tycker man att smaken är den viktigaste tillgången man har.

2014 09 04

Världens bästa cognac utsedd - ABK6 VSOP Grand Cru Single Estate nu i beställningssortimentet

”World Drink Awards” har utsett ABK6 VSOP Grand Cru till världens bästa cognac 2014. Juryn bestående av kännare från hela världen, både från dryckesbranschen och vanliga konsumenter, har fått prover skickade till sig. Testpanelen har sedan haft ett digert arbete att prova och valet föll till slut på ABK6 VSOP. Hos den lilla franska producenten och familjeföretaget Domaines Francis Abécassis är man förstås otroligt stolt över den fina utmärkelsen och nu får även vi svenskar chansen att njuta av världens bästa cognac. ABK6 VSOP Grand Cru Single Estate ingår i beställningssortimentet.

2014 09 04

Bombardier “The Drink of England” i ny flaskstorlek

Bombardier Premium Bitter, känd som ”The Drink of England”, är en av Englands absolut mest kända och klassiska ales. Nu byter Bombardier storlek – från 500 ml till en mindre och mer behändig 330 ml flaska. Den nya storleken ingår i Systembolagets ordinarie sortiment. Priset justeras till attraktiva 13,90 kr, artnr 1529.

Arrangör: Stockholm Öl & Vin AB, Karlavägen 75b, SE 114 49 Stockholm | +46(0)8-662 94 94 | info@stockholmbeer.se