25-27 SEPTEMBER & 2-4 OKTOBER 2014
 
 

Meny 

tallrikar_hand_mat_620x400.gif

Gård

Skaldjur - Smögen.
Hemrökt lax smaksatt med parmesan och kummin på grillat Fazer surdegsbröd

Ryggbiff - Grillad.
Habanerobearnaise, friterad bakpotatis, Staropramenreduktion, chipotlecorn (rökt, torkad chili)

420 kr/person

 

Hav

Skaldjur - Smögen.
Hemrökt lax smaksatt med parmesan och kummin på grillat Fazer surdegsbröd

Laxfilé - Halstrad.
Lättgravad, vispad citronkräm, sparris samt grillat äpple

420 kr/person

 

Klassiker

Oxe - Pytt i Panna.
Kajsa Wargs senapstopping, rödbetor, vår hemlagade gurka, stekt ägg

175 kr/person


Skog

Vegetarisk - Rödbetsbiff.
Getost, brynt smör, pepparrot, grillade vaxbönor

175 kr/person

 

Dessert - Pannacotta.
Fazer blå choklad, mandelcrunch, hösthallon

90 kr/person

 

Menyerna förbeställs och minsta antal är 4 pers/bokning
Bordsreservation kl 18:00 eller 19:30
Bokning senast 3 dagar innan gällande arrangemang
Mat & Dryck betalas på plats eller separat faktura från Restaurang Fazer.

 

Arrangör: Stockholm Öl & Vin AB, Karlavägen 75b, SE 114 49 Stockholm | +46(0)8-662 94 94 | info@stockholmbeer.se