29 september - 1 oktober & 6 - 8 oktober 2016
 
 
2016 08 31

Hernö Gin - Världens bästa gin och tonic!

Hernö Gin har en fantastisk historia av stora framgångar hos IWSC. Om man tittar på bara det senaste året har Hernö Gin förärats Boutique Distiller of the Year (årets småskaliga destilleri i världen), Contemporary Gin Trophy och två Gold Outstanding.

Vid årets tävling förärades Hernö Gin den prestigefyllda GIN & TONIC TROPHY samt en Gold Outstanding, en guldmedalj och fem ytterligare medaljer.

International Wine and Spirits Competition är den största och mest prestigefyllda sprit och vintävlingen i världen med bidrag från 90 länder. I ginkategorin deltog 150 destilleri från hela världen. Tävlingen har 400 globala experter som bedömer produkterna och varje prov bedöms enligt sin klass och behandlas med samma omsorg och omtanke. I Gin och Tonickategorin blandades alla gin med Fever-Tree Tonic, utan is eller garnering.

Så skapar du världens bästa gin och tonic - Hernö Gin and Tonic
Använd ett highballglas och fyll hela glaset med is, tillsätt 50 ml Hernö Gin, toppa med tonic och garnera med ett citronskal. För att vara lite mer kreativ, tillsätt svartpeppar. Men var försiktig, inte för mycket tonic. En del gin, max två delar tonic.

- Jag ödmjuk inför att åter igen få en utmärkelse i absoluta världsklass för min gin. Jag ser alla utmärkelser Hernö har fått de senaste fyra åren som bevis på en exceptionellt gin som förändrar uppfattningen om vad gin handlar om, säger Jon Hillgren, VD och grundare vid Hernö Gin Distillery.

 
Arrangör: Stockholm Öl & Vin AB, Karlavägen 75b, SE 114 49 Stockholm | +46(0)8-662 94 94 | info@stockholmbeer.se