24-26 SEPTEMBER & 1-3 OKTOBER 2015
 
 
2015 09 21

Paulaner bjuder in till Oktoberfest på Stockholm Beer and Whiskey Festival

Ett stort tält kommer att ställas upp mellan mässlokalerna där det kommer att bjudas på livlig livemusik, tyska delikatesser och halvlitersejdlar av Paulaners äkta Oktoberfestöl.

Paulaners guldgula Oktoberfestöl är en årstidsspecialitet som bryggs endast under perioden för den mest kända ölfestivalen i världen, där man varje år serverar över 6 miljoner liter öl. Paulaner är ett av sex utvalda bryggerier som tack vare sin långa tradition och med sitt ursprung i München har den exklusiva tillåtelsen att serveras i öltälten under festivalen och kallas för en äkta Oktoberfestöl. Den karakteristiska smaken kommer från det genuina hantverket hos Paulaners bryggmästare och idag serveras ölen i över 60 länder samtidigt som den återkommer varje år som en av Tysklands mest älskade brygder.

Det här är första gången som Paulaner anordnar en Oktoberfest på Stockholm Beer and Whiskey Festival som går av stapeln mellan den 24 - 26 september samt mellan den 1 – 3 oktober på NackaStrandsMässan. Alla som besöker mässan är välkomna till Paulaners Oktoberfest och det kommer inte att vara möjligt att boka platser.

 
Arrangör: Stockholm Öl & Vin AB, Karlavägen 75b, SE 114 49 Stockholm | +46(0)8-662 94 94 | info@stockholmbeer.se