24-26 SEPTEMBER & 1-3 OKTOBER 2015
 
 

Meny för företagspaket hos Fazer

food_banner_fazer.jpg

Gård

Förrätt: Hemrökt lax smaksatt med parmesan och kummin toppade med skaldjursröra serveras på grillat Fazer surdegsbröd

Varmrätt:  Grillad ryggbiff med Habanerobearnaise, friterad bakpotatis, Staropramenreduktion och chipotle kryddad majskolv


420 kr/person
   


Hav

Förrätt: Hemrökt lax smaksatt med parmesan och kummin toppade med skaldjursröra serveras på grillat Fazer surdegsbröd

Varmrätt: Halstrad lättgravad laxfilé med vispad citronkräm, sparris samt grillat äpple


420 kr/person

 

Trädgård

Vegetarisk: Rödbetsbiffar med getost, brynt smör, pepparrot och grillade vaxbönor


175 kr/pers

 

Klassiker

Varmrätt:  Oxpytt i panna med Kajsa Wargs senapstopping, rödbetor, Fazers hemlagade gurka och stekt ägg 


175 kr/person

 


Dessert

Pannacotta.Fazer blå choklad med mandelcrunch och hösthallon 


90 kr/person

 

Menyerna förbeställs och minsta antal är fyra pers/meny
Bordsreservation tor-lördag kl 18:00 eller 19:30, OBS fredag 25/9 endast en sittning kl 20:15
Bokning senast tre dagar innan gällande arrangemang.

Boka via e-post eller tel: +46 (0)72 502 54 81

 

 

Arrangör: Stockholm Öl & Vin AB, Karlavägen 75b, SE 114 49 Stockholm | +46(0)8-662 94 94 | info@stockholmbeer.se