25-27 SEPTEMBER & 2-4 OKTOBER 2014
 
 

Destillatskola I

 

Människan har destillerat jästa drycker i 2000 år. Ur det som på 1200-talet först var tänkt som medicin, utvecklades destillationstekniken och spritvärlden till att idag rymma ett stort antal fina sprittyper. I den här skolan lär du dig grunderna i destillation, vilka tekniker som används till vilka sprittyper och vilka sprittyper som finns. Det här är den perfekta skolan att gå på om du vill fördjupa dig ytterligare bland all fantastisk sprit uppe på Taste Experience. (ingen provning) 

LivetsVatten.jpg
Michel Jamais bok Livets Vatten

 26 September - OBS Oklickbara provningar kan endast bokas på plats!
Destillatskola I (destillat, lagring, sprittyper) - 17.30
Michel Jamais  
Ingår I entrépriset 
 27 September - OBS Oklickbara provningar kan endast bokas på plats!
Destillatskola I (destillat, lagring, sprittyper) - 17.30
Michel Jamais  
Ingår I entrépriset 
 3 Oktober - OBS Oklickbara provningar kan endast bokas på plats!
Destillatskola I (destillat, lagring, sprittyper) - 17.30
Michel Jamais  
Ingår I entrépriset 
 4 oktober - OBS Oklickbara provningar kan endast bokas på plats!
Destillatskola I (destillat, lagring, sprittyper) - 17.30
Michel Jamais  
Ingår I entrépriset 
Arrangör: Stockholm Öl & Vin AB, Karlavägen 75b, SE 114 49 Stockholm | +46(0)8-662 94 94 | info@stockholmbeer.se