A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 239

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Ifelse::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: ifelse/pi.ifelse.php

Line Number: 10

Stockholm Beer and Whisky Festival — Provningar och Master Classes
26-28 SEPTEMBER & 3-5 OKTOBER
 
 

Myskhako

JSC Myskhako är en av ledande vinodlingar i Ryssland, officiell leverantör till Kreml och exportör till USA, Japan och Kina. Vinodlingen är placerad i södra Ryssland, på den legendariska 45:e latituden, samma som dem erkända vinodlingsregioner Bordeaux och Piemonte.

Vid Svarta havets soliga södra kust, på berget Koldun (Trollkarl) södra sluttning, med en kombination av den lokala terroir, solen, värmen och det milda havsklimatet skapades här förutsättningar för druvor av högsta kvalité vilket upptäcktes redan på antiken då Greker producerade vin här 500 år före Kristus.

Det moderna Myskhako upprättades på 1800-talet och är idag en kombination av modern vinodling och gamla, omsorgsfulla traditioner. Lokala terroir, senaste tekniken och ekologisk, omsorgsfull produktion har gett en vinnande formel. Medan vindruvorna växer utförs minskad avkastning (Green harvest ), där en del av små outvecklade druvklaser tas bort och dessa åtgärder  förbättrar kvaliteten på druvorna som blir kvar. Jäsningen avbryts när det naturliga sockret i druvorna kommer ner till önskad nivå. Den önskade sötman på vinet är specificerad som g/liter sockerhalt. Varken socker, smak eller färgämnen är tillsatta, bara naturliga ingredienser.
Myskhakos viner har fått 23 Grand Prix, 57 guldmedaljer, 66 silver, 14 brons på internationella tävlingar.
Den högsta kvalitet på produkterna har bekräftats på världens mest prestigefyllda tävlingar såsom: "The International Wine & Spirit Competition", "International Wine Challenge" och "China Wine Awards". 

Produkter från Myskhako har väkt genuint intresse från utländska köpare och experter.
Flera ”Master of Wine” var på besök under senaste året på Myskhako, bland annat Derek Smedley, den officiella inköparen till officiella ceremonierna i London town halls och Londons borgmästare. Experter var mycket positiva över smakupplevelser och särskilt anmärkte Icewine, mousserande viner samt Grand Reserve viner som särskilt intressanta men även det ordinarie sortimentet som håller en ovanligt hög kvalitet.

Historiskt har dessa viner från Myskhako varit begränsade till Ryska marknaden och i första hand varit levererade till presidentpalatset i Kreml. Nu har dem blivit upptäckta på den internationella arenan till experternas stora förvåning och förtjusning.

Ett special sortiment som heter Villa Victoria finns hos Myskhako som pricken över i, i vin.

Tre Svampar är stolta att presentera för första gången dessa framstående vinprodukter på Svenska marknaden och hoppas dem kommer skapa mycket glädje för vin konnässörer.


Mr. Sergey Yanov är general direktör för Z?? Agrofirma Myskhako . Han är professionell vinodlare och har doktorstitel inom vinodling.

  Efter att Sergey Yanov avlagt doktorsexamen på Institute of Food Industry arbetade han som högsta vinmästare på JSC Fanagoria och från år 2004 som direktör för Myskhako. Under hans ledning skapades nya varumärken av naturliga druvviner och tinkturer som är baserade på naturliga vegetabiliska ingredienser – 26 olika medicinalväxter – Balsam Fanagoria. Under hans tid som direktör i Agrofirma Myskhako har de lyckats inta en ledande position inom rysk vinproduktion och höjt varumärket Myskhako till världsnivå .
 

Se mer på www.myskhako.ru, och http://villa-victoria.ru,

Importör www.tresvampar.se
För mer information ring Lars Röstlund, mob. 0709-273324
 

Mr Sergey Yanov är general direktör för Z?? Agrofirma Myskhako, professionell vinodlare med doktorstitel inom vinodling.
 27 September - OBS Oklickbara provningar kan endast bokas pÃ¥ plats!
Russian wines - the unique character of Myskhako terroir and Villa Victoria - 18.00
Mr Sergey Yanov 
190 
 28 September - OBS Oklickbara provningar kan endast bokas pÃ¥ plats!
Russian wines - the unique character of Myskhako terroir and Villa Victoria - 16.00
Mr Sergey Yanov 
190 
 4 oktober - OBS Oklickbara provningar kan endast bokas pÃ¥ plats!
Russian wines - the unique character of Myskhako terroir and Villa Victoria - 19.00
Mr Sergey Yanov 
190 
 5 oktober - OBS Oklickbara provningar kan endast bokas pÃ¥ plats!
Russian wines - the unique character of Myskhako terroir and Villa Victoria - 17.00
Mr Sergey Yanov 
190 
Arrangör: Stockholm Öl & Vin AB, Karlavägen 75b, SE 114 49 Stockholm | +46(0)8-662 94 94 | info@stockholmbeer.se