A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 239

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Ifelse::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: ifelse/pi.ifelse.php

Line Number: 10

Stockholm Beer and Whisky Festival — Provningar och Master Classes
26-28 SEPTEMBER & 3-5 OKTOBER
 
 

"Tequila, och andra Agavedestillat, erbjuder en rik bredd av smakupplevelser. Kvalitetstequila har länge varit en viktig beståndsdel för många bartenders vid skapandet av nya cocktails. Långt ifrån den tidigare vanliga shoten med salt och citron. Konnässörer har sedan en tid i större utsträckning hittat olika stilar av kvalitetstequila, druckit den till lämpliga maträtter och inte minst avnjutit den som avec.

Lars Renbjer har under många år drivit en av de främsta importfirmorna i Sverige avseende kvalitetssprit och har under de senaste åren rest runt bland flesta destillerier och på ort och ställe lärt känna producenterna - deras förutsättningar och historia. Vidare har han erhållit en diplomutbildning, Tequila Maestro, av det Mexikanska institutet Consejo Regulador Del Tequila för att på så vis fungera som en ambassadör för tequila och hjälpa marknaden att upptäcka rikedomen som erbjuds av Tequila.

Denna masterclass kommer att ge en introduktion och överblick över agavedestillat i stort och presentera de olika huvudstilarna Blanco, Reposado och Añejo, i såväl tillverkning/lagring såsom typiska smakkaraktäristik.

Under föreläsningens gång kommer det nytrendiga agavedestillatet Mezcal att presenteras och provas, vidare kommer de tre olika huvudstilarna av tequila provas, och detta ifrån olika tillverkare där den ene, av många konnässörer, anses vara den främsta i världen. Dessutom kan smakprover direkt från små hantverksdestillerier att finnas för provning.

Väl mött till en kunskapsintensiv och lättsam "Master Class" om Tequila och Agavedestillat."

 

Lars Renbjer - VD på Renbjer & Magnusson
 28 September - OBS Oklickbara provningar kan endast bokas pÃ¥ plats!
Tequila och Mezcal masterclass - 15.00
Lars Renbjer 
190 
Arrangör: Stockholm Öl & Vin AB, Karlavägen 75b, SE 114 49 Stockholm | +46(0)8-662 94 94 | info@stockholmbeer.se