Severity: Notice
Message: Only variable references should be returned by reference
Filename: core/Common.php
Line Number: 239
Severity: 8192
Message: Non-static method Ifelse::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context
Filename: ifelse/pi.ifelse.php
Line Number: 10
På ett lättsamt och initierat sätt tar Michel Jamais med dig i ölets värld. Under en timmas föreläsning lär du dig vad öl tillverkas av och alla steg i bryggningen. Följ med på en resa bland spontantjästa, överjästa och underjästa öl, och lär känna personligheten hos de olika ölstilar som skapar en stor mångfald från lätt till fylligt, mjukt till bittert, svagt till alkoholstarkt. Målet är att öka förståelsen för den komplexa ölvärlden, och få tips på spännande öl att prova hos mässans utställare.
Att öl har samma gastronomiska värde som vinet har, får du ta del av under denna en timmas långa föreläsning om hur öl kan användas i matlagningen, och till den goda maten. Som både kock och sommelier har Michel Jamais använt öl på samma sätt som vinet. Grunderna i mat och dryck samt mer specifika rekommendationer tas upp här och målet är att öka förståelsen för hur upplevelsen av ölet kan maximeras genom att servera den på rätt sätt, och till rätt mat.