A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 239

Stockholm Beer and Whisky Festival — Nyheter
26-28 SEPTEMBER & 3-5 OKTOBER
 
 
2013 09 24

Irländsk whiskey är lätt att ta till sig med sin milda och mjuka smak.

Hans ambition var då att frambringa världens bästa whiskey. Det lyckades han med och John Jameson’s spirit of excellence lever kvar än idag och förklarar varför Jameson är världens mest sålda irländska whiskey.


John Jameson utformade den unika Jamesonstilen med trippeldestillering och pot still tillverkning – en tradition som fortlever och förvaltas av Master Destiller, Brian Nation. En spännande man som nu axlar ansvaret efter Barry Crocket som har gått i pension efter 47 år.

Förra året bytte flaskorna etiketter och utseende. Det var inget revolutionerande stilbyte utan snarare en uppdatering med sju nya och snygga små detaljer som speglar dryckens innehåll och låter flaskan följa med tiden.


I början på september invigde Jameson sitt nya destilleri i Cork. Produktionsvolymen går från hela 10 miljoner liter alkohol liter till 22 miljoner liter. En fördubbling av produktionen. Jameson idag finns i princip över hela världen och är världens största irländska whiskey. För att den är trippeldestillerad, för att den är balanserat och välgjord ihop med sitt irländska arv.

Jameson
Art nr 498
Pris 289 kr
Alk halt 40%

 
Arrangör: Stockholm Öl & Vin AB, Karlavägen 75b, SE 114 49 Stockholm | +46(0)8-662 94 94 | info@stockholmbeer.se