A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 239

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Ifelse::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: ifelse/pi.ifelse.php

Line Number: 10

Stockholm Beer and Whisky Festival — Provningar och Master Classes
 
 

Hemligheten bakom en perfekt Gin & Tonic

Master Class med Tupac Kirby & Gin Mare

Hur gör man en perfekt Gin & Tonic? Skall man ha färska örter? Hur stor roll spelar din Tonic? Lime eller citron, vad händer? Vad är det för skillnad på gin & gin? Hur gör man i Spanien?

Vi har alla försökt göra vår ultimata ”GT”, men hur kommer man till nästa steg? Flest och bäst Gin & Tonic görs idag på krogar och barer i Spanien, framför all i Madrid och Barcelona. Vi har därför tagit hit en världsledande expert på området, Mr.Tupac Kirby från The Cocktail Room i Madrid, en akademi som driver utbildning i sensorik, mixologi och bartender teknik, och ligger längst i framkant när det gäller bar-trender. Ett tillfälle att få kunskap, och fånga upp trender innan dom riktigt har hunnit till Sverige.

Gin Mare Mediterranean Gin
Världens första Medelhavs gin. Självklart så är enbär basen även i denna hantverksmässigt framställda gin, men för att fånga nya härliga aromer, och tillföra något nytt till ”London Gin” kategorin, så är Gin Mare laddad med härliga aromer från medelhavets växtrike, som rosmarin, timjan och basilika. Vi kommer också att gå igenom tanken och sensoriken bakom. Måste upplevas!

Hantverk
Gin Mare är hantverksmässigt framställd i en liten fiskeby vid Costa Dorada kusten. Man destillerar i egna små kopparpannor, odlar och skördar sina enbär själv, citronerna får dra i över ett år, etc. vilket ledde till att Gin Mare vann guld och blev best in class i IWSC när den lanserades, samt tog guld i BTI - Chicago, de två största tävlingarna.

Där London Gin är ett skönt bibliotek med Chesterfield soffa, är Gin Mare en uteterass på rivieran med lounge möbler. Man vill ha lite av båda, men framför allt vill man kunna göra en optimal Gin & Tonic, och lite andra gin drinkar kanske.
 

Mr Tupac Kirby
 27 September - OBS Oklickbara provningar kan endast bokas på plats!
Hemligheten bakom en perfekt Gin & Tonic - 16.00
Tupac Kirby 
190 kr 
Arrangör: Stockholm Öl & Vin AB, Karlavägen 75b, SE 114 49 Stockholm | +46(0)8-662 94 94 | info@stockholmbeer.se