A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 239

Stockholm Beer and Whisky Festival — Nyheter
 
 
2012 09 19

The Scotch Malt Whisky Society medverkar på Stockholm Beer & Whiskyfestival

Världens mest exklusiva och intressanta klubb för whisky ställer återigen ut på mässan i Nacka, - Det är ett självklart val för oss att vara med på världens bästa whiskymässa, med oss på mässan i år har vi Olaf Meier, Brand Ambassador för The Society i Skottland, han är som ett levande lexikon över alla de buteljeringar som vi erbjuder, säger Patrik Axelsson, ansvarig för klubben i Sverige.

I montern på mässan kommer besökaran att bla få prova en single cask whisky från Wales och single cask whisky från Glenmorangine, Rosebank, Kilchoman och Laphroaig för att nämna några. – Jag tror vi är ensamma om att ha med oss en buteljering från Wales, det är en 7-årig buteljering som legat på Portfat, fantastiskt bra, säger Patrik med ett stort leende.

Som det enda destilleriet i världen är Bergslagens Destilleri i Nora värd för denna exklusiva klubb. På destilleriet finns en Society bar för medlemmar och allmänheten med just nu över 50 olika buteljeringar. Baren i Nora är just nu en av de kanske mest intressanta barerna i Sverige och den kommer öppna för allmänheten 19:e oktober.

- Som medlem i The Scotch Malt Whisky Society får du tillgång till och möjlighet att köpa några av de mest unika och exklusiva Singel Cask Whisky sorter som finns i världen fortsätter Patrik, vi är nu snart uppe i 200 medlemmar vilket är väldigt bra.

Läs mer på www.smws.se

 
Arrangör: Stockholm Öl & Vin AB, Karlavägen 75b, SE 114 49 Stockholm | +46(0)8-662 94 94 | info@stockholmbeer.se