A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 239

Stockholm Beer and Whisky Festival — Nyheter
 
 
2012 09 10

Yes...Det är sant!

Yes...Det är sant att vi på LustBar kommer att lansera det exklusiva ölet från Brasserie De Bellevaux! Vi kommer till en början lansera Blanche, Blond och Brune.


Bellevaux Blanche 4,8 %

Superb veteöl som följer konstens alla regler. Otroligt välbalanserad öl som dansar fram med mjuka, lätta och fluffiga aromer. Fenomenalt kryddad med curacao och fläderblom, försiktigt humlad med Saaz ger ölen en sublim fräschör och en törstsläckande smakupplevelse. Det hindrar inte att man dricker en efter en…

Bellevaux Blonde 7 %

Urtypen för en belgisk blond! Hårfin linje mellan smäktande sötma och sträv beska där möjligen sötman väger över utan att det stör. Ölen är mullig i munnen med toner av behaglig mandelmassa. Lätt värmande och förrädiskt tilltalande. Högaktingsfullt humlad med Hallertau och sensibelt kryddad med koriander.

Bellevaux Brune 7 %

Otrolig fullträff på en kanonsvår öltyp. En belgisk brune som är frisk, ärlig och rättfram. Typriktig från första till sista droppen. Ren som snö med en suveränt rostad brändhet vilken övergår i lätta fruktiga toner mot slutet. Behagligt och varsamt humlad med Hallertau. En modern klassiker i vardande!

 
Arrangör: Stockholm Öl & Vin AB, Karlavägen 75b, SE 114 49 Stockholm | +46(0)8-662 94 94 | info@stockholmbeer.se