A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 239

Stockholm Beer and Whisky Festival — Utställare
 

Nynäshamns Ångbryggeri

 
Adress:
Lövlundsvägen 2-4 
Postort:
149 30 Nynäshamn 
 
Kontaktperson:
Marcus Wärme 
Telefon:
0737-19 07 09 
E-Post:
marcus@nyab.se 
Webbsida:
 

Du hittar oss i hall I

Nynäshamns Ångbryggeri är ett av Sveriges första mikrobryggerier. Vi började som ett gäng ölentusiaster med en medlemspub. Där vi gjorde våra första bryggningar och det var där som tanken på ett eget bryggeri växte fram. Sedan starten 1997 har vi byggt egna bryggverk, handtappat 120 000 flaskor öl och hittat våra egna lösningar. Trots små medel och stora utmaningar har vi aldrig gett upp. Vår historia är en berättelse om entusiasm och en hel del ”jävlar anamma”. 
Mellan 2003 och 2006 rev vi ut innanmätet ur stationen som en gång i tiden försåg hela Nynäshamn kommun med el och byggde vårt nuvarande bryggeri. I dag förser samma byggnad hela Sverige med smakrik öl.
Vi är stolta pionjärer i en bransch som har vuxit kraftigt sedan sent 1990-tal. Men vi har alltjämt kvar vår lokala förankring. Allt sker på plats i centrala Nynäshamn och alla våra öl får sina namn efter platser i det omgivande kustbandet. En båttur i skärgården är som en resa genom vårt sortiment av ale, lager, stout och specialbrygder.
Vi hälsar alla ölälskare välkomna att slå följe på resan och vi lovar att aldrig kompromissa med kvalitet och hantverk. Öl är vår passion och det ska kännas på smaken! 

NYHETER
 
 
 
 
2012 09 20

Boken om Nynäshamns Ångbryggeri

"Passion och fascination för öl löper som en röd tråd genom Nynäshamns Ångbryggeris förhistoria och historia. Från det amatörgäng som bildade en herrklubb för över 20 år sedan till dagens företag. Vägen till framgångsrikt bryggeri har dock varit lång och krokig. En resa där glödande engagemang gång på gång har stött på motstånd från såväl världslig byråkrati som en skeptisk omgivning." Av Joakim Bröms

PRESSRELEASE
 
 
 
 
  
 
 
Arrangör: Stockholm Öl & Vin AB, Karlavägen 75b, SE 114 49 Stockholm | +46(0)8-662 94 94 | info@stockholmbeer.se