27-29 September & 4-6 oktober 2018
 
 
2018 08 29

Heart of Darkness - Distillery 031

Hamnstaden Durban på Sydafrikas östkust är det centrala temat i varumärket Distillery 031. Den unika staden har en charm som speglar sig i dess invånare. Den jordnära känslan är fascinerande och den lyckas
fånga den kollektiva energin hos de färgglada kulturerna och individer som bor i Durban. Många av invånarna som har rotats sig i Durban har bidragit till en unik kombination av mash-up av till exempel musik, traditioner, mat och språk. Detta har resulterat i en fusion av karisma och karaktär som är svår att hitta någon annanstans.

2008 grundades Distillery 031 av Andrew Rall och namnet på destilleriet kommer av att just 031 är Durbans riktnummer. Staden har en otrolig energi och fantastiska människor som lever i ett klimat som är öppet för kreativa möjligheter.

Andrews passion för att skapa en dryck genom högklassiskt hantverk erbjuder dig en tydlig Durban-smak och en upplevelse som låter dig färdas dit på en smakresa, från källa till sipp.


Grand Labels är ett svenskt företag med fokus på att hitta drycker som lyfter varje tillfälle till något extra. Våra leverantörer tillverkar sina produkter med förstklassigt hantverk och i begränsade utgåvor.

Vår nyfikenhet att hitta nya leverantörer gör att vi ständigt utvecklar vårt utbud. Detta skapar också möjligheter för våra kunder att erbjuda sina gäster något speciellt för varje tillfälle.

 
Arrangör: Stockholm Öl & Vin AB, Karlavägen 75b, SE 114 49 Stockholm | +46(0)8-662 94 94 | info@stockholmbeer.se