Information om årets Special Edition: Stockholm Beer & Whisky Tastings 2020

Årets Stockholm Beer & Whisky Festival
stoppades av Corona!
Vi återkommer så snart omständigheterna tillåter.


Vi ställer inte in - Vi ställer om! smile

Vi har flyttat den 29:e upplagen till sista helgen i november och vi byter även namn detta år till "Stockholm Beer & Whisky Tastings 2020". Detta för att det i år ska handla om just sittande provningar som leds av dryckesexperter samt av experter på spännande mat & dryckeskombinationer. Ett helt nytt upplägg.

Pga rådande coronapandemi kan vi ju inte arrangera en vanlig mässa/festival i år på samma sätt som tidigare 28 år, då vi har haft mellan 37.000 - 40.000 besökare per år.

Istället för en mässa/festival planerar vi nu för en
”Special Edition 2020”
, dvs intressanta sittande provningar med begränsat antal dryckesintresserade gäster, under olika ”slot”-tider. Naturligtvis helt corona-anpassat för både besökare och personal och absolut med alla de säkerheter myndigheterna kräver gällande avstånd och hygien.

Men ändå på ett kul, intressant och spännande sätt. Alla vi dryckes,- och matintresserade behöver verkligen detta nu.

Dryckesbranschen i Sverige har ett mycket stort antal anställda, med stor geografisk spridning i hela landet. En för vårt land väldigt viktig industri. De har lidit hårt det senaste halvåret och många har tvingats till både uppsägningar och korttids-permitterangar, pga av kraftigt minskade intäkter under pandemin. Framför allt de nästan 500 svenska bryggerierna kämpar nu för att överleva pandemin och kunna finnas kvar framöver. Hela det svenska ”Dryckesundret” som byggts upp under de senaste snart 30 åren, med hög internationell status, är nu hotat.

På detta års special-arrangemang ”Special Editions 2020" kommer ett flertal duktiga svenska Bryggare och Master Distillers att presentera sina många smakfulla nyheter.

De besökare som redan köpt sina biljetter till Stockholm Beer & Whisky Festival, kan med samma biljett istället besöka "Stockholm Beer & Whisky Tastings" i november, eller få pengarna tillbaka. Samtliga biljettköpare kommer att få ett informationsmail om detta inom kort.

Exakta  detaljer om hur denna nya corona-säkra "Special Edition” kommer att gå till rent praktiskt, presenteras i ett separat pressmeddelande.

Datum 
26 - 29 november 2020

Företag & grupper
Vi skräddarsyr gärna ert besök på Stockholm Beer & Whisky Tastings 2020, kontakt Malin på 08 662 94 94 eller maila malin@stockholmbeer.se

Entrépriser
Torsdag och fredag 250 kr
Lördag 295 kr
Söndag 200 kr

Åldersgräns
20 år

Mer info om  Stockholm Beer & Whisky Tastings 2020 och alla utställare publiceras www.stockholmbeer.se

hitta_hit_kopiera.jpg

.

 

 
Arrangör: Stockholm Öl & Vin AB, Karlavägen 75b, SE 114 49 Stockholm | +46(0)8-662 94 94 | info@stockholmbeer.se