27-29 September & 4-6 oktober 2018
 

Vi tackar 37 200 besökare för denna gång!
Välkomna tillbaka 26 - 28/9 & 3 - 5/10 2019!

Stockholm Beer & Whisky Festival, mässan som startade hela mässtrenden, både i Sverige och internationellt. Sveriges första och världens största Öl- & Whiskymässa!

En manifestation för ökad kunskap om goda drycker, under trevliga former i fantastisk miljö. Master Classes, Internationella tävlingar, Deli och Food Court...

E X T R A L Ä S N I N G!
Marianne Wallberg anser att svensk öls utveckling till stor del ligger i våra politikers händer. Läs Beer News artikel

SBWF Best Beer, Cider & Whisky 2018
- vi har ett resultat!

Årets vinnare är korade i den högt internationellt rankade tävlingen SBWF Best Beer, Cider & Whisky. Guld, silver & brons-medaljer har delats ut under en en prisceremoni på NackaStrandsMässan idag, 5 oktober.
Vinnarna öl & cider 2018
Vinnarna whisky 2018

Peoples Choice Awards, powered by Untapped:
Guld: Firestone Walker Parabola
Silver: Collective Arts Life In the Clouds
Bronse: Collective Arts IPA No.6

Världsrekordförsöket World’s Largest Beer Tasting skjuts fram!

Vi kan konstatera att det datum, 27 oktober 2018 vi bokade enligt våra samarbetspartners önskemål, ligger alltför nära höstlovet, vilket hindrar både besökare och partners att delta i full skala. Vi skjuter därför fram världsrekord-provningen i samarbete med Guinness World of Records, till ett mer passande datum som inte krockar med skollov och storhelger. Viljan är stor hos svenska ölälskare att knäcka engelsmännens nuvarande rekord i världens största ölprovning!

Samtliga biljettköpare kommer att få full återbetalning från Tickster. Dessutom bjuder dem vi på en entrébiljett till Stockholm Beer & Whisky Festival 2019 som kompensation.

 
 
Supertaggade o med nytillskott i teamet i form av allas vår Heléne Reuterwall Thideman, jobbar vi nu med höstens mässa! Håll koll på vår hemsida! Den uppdateras löpande fram till mässans start!
 
 
Arrangör: Stockholm Öl & Vin AB, Karlavägen 75b, SE 114 49 Stockholm | +46(0)8-662 94 94 | info@stockholmbeer.se