Här håller vi rätt avstånd, Folkhälsomyndighetens aktuella direktiv gäller här

NackaStrandsMässans vackra och flexibla lokaler är perfekta för provningar, både på plats och digitalt.

På NackaStrandsMässan följer Myndigheternas krav på avstånd och hygien för trygga möten under Corona-pandemin.

50-gränsen gäller enbart för offentliga tillställningar och allmänna sammankomster
Både du och dina mötesdeltagare kan känna er trygga och säkra när ni besöker oss. Vi har stärkt alla rutiner gällande städning och desinficering, fysisk distansering och utbildning av personalen.

Tack vare NackaStrandsMässans stora hallar med många kvm och unika utformning kan därför trygga möten och konferenser och liknande samla fler deltagare än så. NackaStrandsMässan har dessutom en Live Streaming Studio med digital teknik.

Vi visar gärna upp våra vackra lokaler, kontakta oss på info@nackastrandsmassan.se
Telefon 08 662 94 94Ingen mässa i år pga Covid men...

...Stockholm Beer & Whisky Festival blir en liten och en Coronasäker "Special Edition"!

Men, vi tar naturligtvis vårt fulla ansvar med anledning av de nya skärpta restriktionerna, för att bidra till att minska smittspridning av Covid19.

Därför flyttar vi fram "Special Edition" tills vi får ytterligare besked från myndigheterna och återkommer så snart vi kan med nytt datum.

Ingen "Special Edition" sista helgen i november som tidigare meddelats alltså.


"Special Edition" planeras som ett mycket Coronasäkert event med mer säkerhet än vad myndigheterna kräver, men vi väljer trots detta att flytta fram eventet för allas säkerhet.


Var riktigt rädda om er, följ alla råd och restriktioner, så att vi snart kan ses!

Kontakta oss gärna:
Marianne Wallberg
marianne.wallberg@stockholmbeer.se
Heléne Reuterwall Thideman
helene@stockholmbeer.se

God Jul och Sköna Helger önskar hela Festivalgänget!

TIPS inför helgerna - Mariannes Zucchinisoppa med Blå Chimay, till recept

Stockholm Beer & Whisky Festival är en dokumenterad kulturåtgärd sedan 1992 riktat mot den svenska dryckesbranschen.

Stockholm Beer & Whisky Festival är en dokumenterad kulturåtgärd sedan 1992 speciellt riktad mot den svenska dryckesbranschen.

Syftet med Stockholm Beer & Whisky Festival är att sprida den svenska och internationella drycke-skulturen med kunskap för en ansvarsfull konsumering av alkoholhaltiga drycker.

Bryggerier och destillerier från hela världen samlas varje år sedan 1992 på Stockholm Beer & Whisky Festival för att presentera sina producenter, klassiker och nyheter.
Förutom att erbjuda besökarna att botanisera bland ett stort antal sorter av öl, whisky, calvados, cider, vin, champagne, rom, tequila, cognac och avec, erbjuds också provningar, tävlingar och olika Master Classes till besökarna. På Stockholm Beer & Whisky Festival kan besökarna bl a lära sig att brygga öl på en timme eller lära sig mer om dryckernas spännande historia.

Varje år besöks Stockholm Beer & Whisky Festival av ca 40 000 kunskapstörstande besökare som tar del av utvecklingen av efterfrågan av ”en stor stark” till högkvalitativa öl från småskaliga hantverksbryggerier till de största aktörerna. Resultat är tydligt i antal bryggerier och destillerier när vi ser en tydlig ökning av arbetstillfällen som inspirerats mässans betydelse som bidrar till utvecklingen på arbetsmarknaden.

 
 
 
 
Arrangör: Stockholm Öl & Vin AB, Karlavägen 75b, SE 114 49 Stockholm | +46(0)8-662 94 94 | info@stockholmbeer.se