Bryggeriteknikutbildning Ludvika

 
Adress:
Bergsgatan 17 
Postort:
77134 Ludvika 
 
Kontaktperson:
Christian Åhman 
Telefon:
0705-200122 
E-Post:
christian.ahman@vbu.ludvika.se 
Webbsida:
 

Du hittar oss i hall I

En utbildning i bryggeriteknik ger dig möjlighet att arbeta inom en spännande och kunskapsintensiv bransch. Det är en bred yrkesutbildning som ger den kompetens bryggerierna efterfrågar.

Den här unika utbildningen tillgodoser ett stort behov inom branschen. Därför har våra studenter hög anställningsbarhet efter examen. De studerande får lära sig och utveckla de teoretiska och praktiska kunskaperna i öltillverkning. Utbildningen ger även kunskaper som är användbara vid mälteriarbete, liksom grundkunskaper i laboratoriearbete. Under utbildningen är kurserna utformade så att det skall passa allt från mikro till mellanstora och även till stor del större bryggerier.

Några stora bryggerier har medverkat i utvecklingen av utbildningen, vilket innebär att de är intresserade av den kompetens som blir tillgänglig. Exempel på samarbetspartners är Spendrups bryggeri, Carlsbergs bryggeri, Åbro bryggeri, Kopparbergs bryggeri, Oppigårds bryggeri, Eskilstuna ölkultur, Dugges bryggeri och Branschorganisationen Sveriges bryggerier.

Arrangör: Stockholm Öl & Vin AB, Karlavägen 75b, SE 114 49 Stockholm | +46(0)8-662 94 94 | info@stockholmbeer.se