26-28 September & 3-5 oktober 2019
 

AB Svenska Sprit

 
Adress:
 
Postort:
 
 
Kontaktperson:
Lars Taavola 
Telefon:
070-712 28 34 
E-Post:
lars@svenskasprit.se 
Webbsida:
 

Du hittar oss i hall II

AB Svenska Sprits reser in i uppgraderad svensk spritkultur. Pröva våra drycker som drink med riktigt kall sprakande is eller varför inte vår snapsbricka med 5 olika spritdrycker till 5 välanpassade tilltugg. Välkommen!

AB SVENSKA SPRIT VODKA: Av renaste ekologiska sädessprit som naturligtvis ger en absolut neutral smak till gagn för drink och snaps.

AB SVENSKA SPRIT AKVAVIT: Av så ren sprit att kryddorna får tala för sig själva helt ostört. Perfekt till det svenska smörgåsbordet.

AB SVENSKA SPRIT GIN: Vår gin av extrem ren ekologisk sädessprit har en rund fullspektrasmak som fyller smaksinnet vilket inte många tillverkare uppnår. Både ren eller i en klassisk Gin & Tonic får man ligga i om man ska hitta gin som är lika god.

AB SVENSKA SPRIT BÄSK: Willy Nilssons Bäsk är en mjuk rund bäsk som är helt unik i sin tydliga malörtston utan att bli påträngande som en hästspark.

AB SVENSKA SPRIT FLÄDER: Med vår rena sprit i botten så kan både den unika blommigheten och umamitoner blomma ut med övriga örter. Med en lakritsglass och några hela rosépepparkorn på glassen är man i gormetland om fläderspriten sippas rumsvarm ur en Konjakskupa. Vi har Nonna's glass i vår monter, eller Sveriges bästa glass enligt oss.

AB SVENSKA SPRIT ROM BLANK: En ypperlig vit ren rom för klassiker som Mojito och Rom & Cola.

AB SVENSKA SPRIT PUNSCH : 31.7 % vol och mindre söt för friskare smak. Punschen är provad av väldigt många och vi får stående ovationer hela tiden. Så finns det bättre punsch så vill vi gärna smaka.

NYHET, STOCKHOLMS BITTER : Är en dryck vi saknat som naturligtvis är som Stockholm, ”bitterljuv”. Som med alla stora nöjen så börjar drycken aromatiskt av kryddor och lite sött, men i svansen kommer lite bitterhet. Passar till öl, snaps, digestif m.m.

Och glöm inte: Det är smaken som är smaken inte tillverkningsmetoden.

Arrangör: Stockholm Öl & Vin AB, Karlavägen 75b, SE 114 49 Stockholm | +46(0)8-662 94 94 | info@stockholmbeer.se