27-29 September & 4-6 oktober 2018
 

Stockholm Beer & Whisky Festival 2018
27-29 september
& 4-6 oktober

I höst är det dags för den 27e upplagan av Stockholm Beer & Whisky Festival, mässan som startade hela mässtrenden, både i Sverige och internationellt. Entréiljetter kan med fördel förköpas via tickster.se eller betalas direkt i dörren.
Entré inkluderar ditt eget provningsglas som du naturligvis får ta med dig hem.Förköp biljett här

Årets Nackaprofil 2018!

Priset som Årets Nackaprofil har av Nacka Företagarträff delats ut till Marianne Wallberg, grundare av Stockholm Beer & Whisky Festival och VD på NackaStrandsMässan.

"Hon är superentrepenören som med hjärta och hjärna satt Nacka på världskartan. Stockholm Beer & Whisky Festival har arrangerats av Marianne i närmare 30 år och är en mycket välkänd arena för att marknadsföra det svenska dryckesundret...
Läs hela motiveringen här

Biljetterna är släppta till vårt unika världsrekordförsök i ölprovning!

Var med och slå ett slag för det svenska ölundret med World’s Largest Beer Tasting
och bli en diplomerad ölprovare i världsmästarklass! OBS Åldersgräns 18 år.

Välkommen att delta i årets mest spännande ölhändelse arrangerad av Stockholm Beer & Whisky Festival. Tillsammans med Guinness World of Records och under ledning av Sveriges ölguru Jan-Erik "Janko”´Svensson gör vi ett världsrekordförsök - World’s Largest Beer Tasting. Vill du delta i vårt unika världsrekordförsök? Läs mer

 
 
Supertaggade o med nytillskott i teamet i form av allas vår Heléne Reuterwall Thideman, jobbar vi nu med höstens mässa! Håll koll på vår hemsida! Den uppdateras löpande fram till mässans start!
 
 
Arrangör: Stockholm Öl & Vin AB, Karlavägen 75b, SE 114 49 Stockholm | +46(0)8-662 94 94 | info@stockholmbeer.se