Här håller vi rätt avstånd, Folkhälsomyndighetens aktuella direktiv gäller här

NackaStrandsMässans vackra och flexibla lokaler är perfekta för provningar, både på plats och digitalt.

På NackaStrandsMässan följer vi Myndigheternas krav på avstånd och hygien för trygga möten under Corona-pandemin.

Restriktioner för gällande antal närvarande gäller enbart för offentliga tillställningar och allmänna sammankomster
Både du och dina mötesdeltagare kan känna er trygga och säkra när ni besöker oss. Vi har strikta rutiner gällande städning och desinficering, fysisk distansering och utbildad personal.

Tack vare NackaStrandsMässans stora hallar med många kvm och unika utformning kan därför trygga möten och konferenser och liknande samla fler deltagare än så. NackaStrandsMässan har dessutom en Live Streaming Studio med digital teknik.

Vi visar gärna upp våra vackra lokaler,
kontakta oss gärna. marianne@nackastrandsmassan.se
Telefon 08 662 94 94

Stockholm Beer & Whisky Festival
23 - 25 september &
30 september - 2 oktober 2021

Våra utställare och hela festivalgänget väntar otåligt på vaccineringen så vi får sätta fart på planeringen inför hösten och Stockholm Beer & Whisky Festival igen!

Alla längtar efter att få mötas och naturligtvis planerar vi helt och hållet efter de direktiv som kommer att gälla. Vi publicerar mer information här löpande.

Notera i kalendern redan nu:
23 - 25 september &
30 september - 2 oktober 2021


Var riktigt rädda om er, följ alla råd och restriktioner, så ses vi där!


Kontakta oss gärna:
Marianne Wallberg, VD & grundare
marianne.wallberg@stockholmbeer.se

Heléne Reuterwall Thideman, PR & Marknad
helene@stockholmbeer.se

Stockholm Beer & Whisky Festival är en dokumenterad kulturåtgärd sedan 1992 riktat mot den svenska dryckesbranschen.

Stockholm Beer & Whisky Festival är en dokumenterad kulturåtgärd sedan 1992 speciellt riktad mot den svenska dryckesbranschen.

Syftet med Stockholm Beer & Whisky Festival är att sprida den svenska och internationella drycke-skulturen med kunskap för en ansvarsfull konsumering av alkoholhaltiga drycker.

Bryggerier och destillerier från hela världen samlas varje år sedan 1992 på Stockholm Beer & Whisky Festival för att presentera sina producenter, klassiker och nyheter.
Förutom att erbjuda besökarna att botanisera bland ett stort antal sorter av öl, whisky, calvados, cider, vin, champagne, rom, tequila, cognac och avec, erbjuds också provningar, tävlingar och olika Master Classes till besökarna. På Stockholm Beer & Whisky Festival kan besökarna bl a lära sig att brygga öl på en timme eller lära sig mer om dryckernas spännande historia.

Varje år besöks Stockholm Beer & Whisky Festival av ca 40 000 kunskapstörstande besökare som tar del av utvecklingen av efterfrågan av ”en stor stark” till högkvalitativa öl från småskaliga hantverksbryggerier till de största aktörerna. Resultat är tydligt i antal bryggerier och destillerier när vi ser en tydlig ökning av arbetstillfällen som inspirerats mässans betydelse som bidrar till utvecklingen på arbetsmarknaden.

 
 
 
 
Arrangör: Stockholm Öl & Vin AB, Karlavägen 75b, SE 114 49 Stockholm | +46(0)8-662 94 94 | info@stockholmbeer.se